REN nie martw sie nie bede tak szybko grzal i bede czekal na Ciebie wiec nie bedzie papaREN pisze:no to ze mna nie macie co jechac, bo bedziecie sie trzymac do lomianek poki sa swiatlaa pozniej papa
i dojedziemy razem
pozdrawiam
REN nie martw sie nie bede tak szybko grzal i bede czekal na Ciebie wiec nie bedzie papaREN pisze:no to ze mna nie macie co jechac, bo bedziecie sie trzymac do lomianek poki sa swiatlaa pozniej papa
ej stary tak nie mozna :0 rowerem?? daj nam szanse kolegom z klubu a nie taki samolub bedziesz i pojedziesz sam a my dojedziemy pewnie po godzinie.....sierak pisze:Ja jade rowerem więc poczekam na Was wszystkich ....
No ja taka mam nadzieje, bo nie po to tam pojade żeby 0.2 bara oglądać.REN pisze:mam nadzieje ze dojerzdze do 27 bez awarii i pojade wkoncu na odpowiednim doladowaniu 0.7bara
Panie kyniek ... 5 postów wyżej jest wszystko napisane przez satana. Czy PAn jest ślepy ??kyniek pisze:a ile sie za to placi bo wsumie to masz racje zmierze soebie chociaz czas:)
stary pojedz nie musisz sie scigac!bedzie nas duzo a to ostatni modlin! 50zl raz na rok nikogo nie zbawikyniek pisze:po przeliczeniu kosztow to niestety nie bede mogla pojechac, poprostu nie wyrobie sie w kosztach bo teraz jakos pusto w portfelu...