Szkoła... :(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety mialem powazne problemy z kompem, duzo pracowalem i jakos ogolnie wakacje zlecialy poza domem. Troszke sie za wami stesknilem
, ale mam nadzieje to nadrobic.
No panowie maturzysci brac sie do roboty. Ja wlasnie caly wrzesien musze kuc bo poprawki czekaja
, ale jakos mam nadzieje, ze pojdzie do przodu.
Hayabusa jach chcesz te lepki na szybe to zadzwon do mnie. bede jutro na wynikach z examu to mozesz wpasc je sobie zabrac.
Pozdro.
Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety mialem powazne problemy z kompem, duzo pracowalem i jakos ogolnie wakacje zlecialy poza domem. Troszke sie za wami stesknilem
No panowie maturzysci brac sie do roboty. Ja wlasnie caly wrzesien musze kuc bo poprawki czekaja
Hayabusa jach chcesz te lepki na szybe to zadzwon do mnie. bede jutro na wynikach z examu to mozesz wpasc je sobie zabrac.
Pozdro.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Oko Maciek zadzwonie do Ciebie jutro i sie stykniemy jakoś na mieścieFillip pisze:Witam wszystkich.
Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety mialem powazne problemy z kompem, duzo pracowalem i jakos ogolnie wakacje zlecialy poza domem. Troszke sie za wami stesknilem, ale mam nadzieje to nadrobic.
No panowie maturzysci brac sie do roboty. Ja wlasnie caly wrzesien musze kuc bo poprawki czekaja, ale jakos mam nadzieje, ze pojdzie do przodu.
Pozdro.
Pozdro