Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
tasmiex to jak ktos sobie pas na szybie z okleiny zrobi:-) albo brewki nakleii z folii....pozdro...zycze szybkiego powrotu do zdrowia...mozesz zalozyc tylko nie wiem czy moj glos sie liczy bo zaraz zostane zjechany znajac zycie...
Przepraszam ale ja już nie mogę tego więcej czytać. Panowie - przestańcie pierdolić bo mi się już źle robi. Nie rozczulajcie się na sobą kurna no. Co jest z Wami ... czy tu jak nie ma jadki raz na tydzień to każdy jest chory. No co się tu dzieje?
Jakie kurna podziały ... forum to forum ... jak macie coś do siebie to proszę się spotkać na żywo i załatwić sprawę po męsku a nie tu jakieś jadki urządzać.
Dziękuje za uwagę.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
satan pisze:Przykro mi ale są podziały w tym klubie
Jakie podzialy, nie ma zadnych podzialow.Jest tylko tak ze ten woli sie spotkac z tym a tamten z tamtym, bo sie lepiej dogaduja, maja wiecej wspolnych zainteresowan, podobne charaktery, to chyba normalka jak w szkole, pracy, jak w zyciu.A nikt sie nie wywyzsza ze ja to to a tamten tamto.Na osiedlu tez chyba masz jakis kumpli z ktorymi bardziej sie trzymasz i tych z ktorymi od czasu do czasu sie stykniesz.Dajcie juz spokoj z tymi podzialami bo juz nie moge wkolko pier...lenie o jednym.
no ja naprzyklad to narazie mam chec sie z kazdym z was poznac i pogadac, narazie na gg gadalem z sierakiem i piratem i niezle mi sie dogadywało . Sierak nawet mi naklejki odlozyl bo nie mogelm po nie wpasc(mam nadzieje...) a z tego co tu widze jako praktycznie nowy to jestescie spoko wszyscy
satan pisze:Przykro mi ale są podziały w tym klubie
Jakie podzialy, nie ma zadnych podzialow.Jest tylko tak ze ten woli sie spotkac z tym a tamten z tamtym, bo sie lepiej dogaduja, maja wiecej wspolnych zainteresowan, podobne charaktery, to chyba normalka jak w szkole, pracy, jak w zyciu.A nikt sie nie wywyzsza ze ja to to a tamten tamto.Na osiedlu tez chyba masz jakis kumpli z ktorymi bardziej sie trzymasz i tych z ktorymi od czasu do czasu sie stykniesz.Dajcie juz spokoj z tymi podzialami bo juz nie moge wkolko pier...lenie o jednym.
Zgadzam się z moim imiennikiem
Gdzie jest moderator?
Cyberpooh pozdrowionka - ja też jestem chory
wogole o co Ci chodzi? Jakis problem masz? Kompleks moze nizszosci? Co? A moze cos innego wymyslisz...daj sobie spokoj z tym statusem bo sie poprostu przypierdalasz obyle gowno...czlweiku juz raz z Toba walczylem a Ty mi tu znowu wyjezdzasz!!!!! Co boli Cie ze jestem post mistrzem? Qwa mam juz dosc tego...odbij odemnie...czep sie kogos innego...co do podzialow w klubie to TAK SA PODXIALY W KLUBIE @!!!!! CO DOSKONALE WIDAC NA PRZYKLADZIE TEGO POSTA ALE TO NIE MOJA WINA JA Z NIKIM SIE KLUCUIC NIE CHCIALEM...jestescie tacy madrzy to odpusccie a nie ludziom na nerwach gracie...smieszne to sie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo chcesz nas sklucic? lepiej wymysl jak pobudzic ludzi z klubu do dzilania a nie bedziesz komus jego status wypominasz!!! Pozatym nie musisz mi tego mowic bo doskonale to widze....pozdro i nie piszcie tu juz nic bo to zalosne sie robi(na dobry poczatek powiem za ja tez czuje sie winny) teraz Wy wykarzcie troszke skruchy i wezcie ta reke ktora do Was na zgode wyciagam!!! Ktpo jest za? i nie unoscie sie duma bo to sensu nie ma!!!!!!!