Satan:
Markos zazdrosny jestes czy jak? Boli Cie to? Juz nie wiem co mam myslec....
nie jestem zazdrosny, nie boli mnie to. swoja pozycje znam i znam rowniez zapewne tylko czesc opinii klubowiczow nt. mojej osoby. nie ma sposobu, zebym poznal opinie wszystkich, bo czesc w dalszym ciagu mnie nie zna i poznac pewnie nie bedzie miala okazji.. to samo dotyczy was chlopaki - znacie tylko czesc opinii na swoj temat, inni znaja druga czesc. life's a bitch.qomo pisze:Markos zazdrosny jestes czy jak? Boli Cie to? Juz nie wiem co mam myslec....
jakos myslimy podobnie. wkurwiajace jest czytanie powtarzanych tematow i postow nie wnoszacych NIC do danego tematu. milion razy informacja nt. spociku tu i tam. spoty? fajnie, ale czy naprawde nie da sie wszystkiego zamknac w jakiejs bardziej przystepnej i przejrzystej formie i np. jednym temacie? ja mysle, ze jest to do zrobienia. to samo dotyczy wiadomosci prywatnych, ktore sa naprawde madrym wynalazkiem. zaleznie od konkretnego przypadku w jakims momencie dyskusja powinna przeniesc sie do mniejszych okienek, albo nawet na czata.. takie cos tez tu jestsatan pisze:Ja Was wszystkich szanuje ale co poniekturzy zaczynaja ostro przeginać....

spotkajmy sie gdzies i zrobmy jedno wielkie MORDOBICIE heheheh bedzie wesolo kot kogo nie lubi to mu przylozy i bedzie sprawa zlatwiona lepsze rozwiazanie niz rozpisywac sie w takich glupich tematacharts pisze:panowie przeginacie !!!, a to ze mialo byc cos oprucz srody to spoko - jakas iniciatywa, jak ktos chcial to przyjechal, ja wpadlem na chwile pogadac i sie posmiac, takze nie ma co sie zloscic, zgodze sie z markosem ze na forum powinien byc pozadek bo balagan sie robi, tylko ciekawy jestem po co wy na siebie jedziecie ???? jak ktos ma ochote to wpada jak nie to siedzi na dupie i tyle, kazdy z was ma troche racji, badz tu madry i znajdz zloty srodek

eheheheheeee to kotrego bierzemy pierwszego na ochotnikaarts pisze:kurwa mac satan , markos luz chlopaki bo z baltem i zgubkiem obu was ustawimyskonczcie temat bo sie za ostro zrobilo, jak tak dalej pujdzie to nikt na spoty w srody nie bedzie przyjedzal, kurwa ciagle jakies wojny .... proponuje zamknac temat bo moze byc tylko gozej :0
...i dzięki Ci za to. Czytałem tego posta od początku i czekałem tylko aż ktoś wreszcie to napisze. Czasami trzeba odpuścić.markos pisze:ale wyluzowalem sie wlasnie w tym momencie i go nie puscilem