06/09/2003 Modlin
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
a wiec modlin z mojej perspektywy wygladal tak
zdjecia sa marnej jakosci wiec mysle ze nie mialoby sensu prezentowanie ich w wiekszej rozdzielczosci, poza tym sporo ich jest wiec i wagowo zbyt duzo byloby tego...
w drodze na modlin... dosc czesto dane mi bylo widziec combo wlasnie z tej perspektywy, co bylo dosc trudne bo musialem robic nagle uniki przed wypadajacymi z Rena wydechu kawalkami turbiny

"angry face" combo oczekuje przed wjazdem na modlin - pora byla ranna stad wlaczone swiatelka

w tej samej okolicznosci moja corsa i Ren ktory bardzo chcial miec przy niej zdjatko
a tak po prawdzie to musialem mu je zrobic podstepem 

zwroccie uwage na pusty parking dla zawodnikow... tak, tak... bylismy jednymi z pierwszych...

kolejne zdjatko z wyscigowego poranka

zanim Ren udal sie na badanie do lekarza zawodow relaksowal sie w combosie korzystajac z urokow rozlozonego siedzenia (bylo to mozliwe po odkreceniu kraty znajdujacej sie z tymze siedzeniem)

corsa w konfiguracji "wannabeearacer"

i jeden z istotniejszych skladnikow tejze konfiguracji - Reniaste koleczka na tylnej osi - wygladaja conajmniej smiesznie - pozdrowienia dla posiadaczy oponek 145

...w podobnej konfiguracji combo...

tia, moja konkurencja...

...i godny pozalowania wynik.

chillout po wyscigu

jesli cokolwiek zobaczycie na tym zdjeciu to na pewno tam jest Ren startujacy do wyscigu z bravo...

...i po tymze wyscigu.

a tutaj kilka wypatrzonych slodkosci... warszawa lowrider z obnizonym dachem, itp. kawal dobrej roboty - na zywca wyglada zaaajebiscie...

sympatyczny mercedesik... ot co...

a to dowod na to, ze sentyment do mm action pozostal... eeech...

rozgrzewanie slickow na patencie profesjonalistow

opuszczajac impreze...

na deser male eye candy (jesli sie dopatrzycie)

i zupelnie z innej beczki - moja wspaniala kicia z corsa w tle... hmmm, skad to zdjecie sie tu wzielo?

w drodze na modlin... dosc czesto dane mi bylo widziec combo wlasnie z tej perspektywy, co bylo dosc trudne bo musialem robic nagle uniki przed wypadajacymi z Rena wydechu kawalkami turbiny
"angry face" combo oczekuje przed wjazdem na modlin - pora byla ranna stad wlaczone swiatelka
w tej samej okolicznosci moja corsa i Ren ktory bardzo chcial miec przy niej zdjatko
zwroccie uwage na pusty parking dla zawodnikow... tak, tak... bylismy jednymi z pierwszych...
kolejne zdjatko z wyscigowego poranka
zanim Ren udal sie na badanie do lekarza zawodow relaksowal sie w combosie korzystajac z urokow rozlozonego siedzenia (bylo to mozliwe po odkreceniu kraty znajdujacej sie z tymze siedzeniem)
corsa w konfiguracji "wannabeearacer"
i jeden z istotniejszych skladnikow tejze konfiguracji - Reniaste koleczka na tylnej osi - wygladaja conajmniej smiesznie - pozdrowienia dla posiadaczy oponek 145
...w podobnej konfiguracji combo...
tia, moja konkurencja...
...i godny pozalowania wynik.
chillout po wyscigu
jesli cokolwiek zobaczycie na tym zdjeciu to na pewno tam jest Ren startujacy do wyscigu z bravo...
...i po tymze wyscigu.
a tutaj kilka wypatrzonych slodkosci... warszawa lowrider z obnizonym dachem, itp. kawal dobrej roboty - na zywca wyglada zaaajebiscie...

sympatyczny mercedesik... ot co...
a to dowod na to, ze sentyment do mm action pozostal... eeech...
rozgrzewanie slickow na patencie profesjonalistow
opuszczajac impreze...
na deser male eye candy (jesli sie dopatrzycie)

i zupelnie z innej beczki - moja wspaniala kicia z corsa w tle... hmmm, skad to zdjecie sie tu wzielo?

c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
też uwielbiam kotyzupelnie z innej beczki - moja wspaniala kicia z corsa w tle... hmmm, skad to zdjecie sie tu wzielo?