06/09/2003 Modlin
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
torxem na grzechotce nie pomozesz. dobralismy wtedy za malego torxa i zcielismy zabki na srubie. po jednej stronie sruba miala leb t40, po drugiej t30, a chcielismy odkrecic 40 kluczem od tej mniejszej..
pozostaje rozwiercenie sruby i odkrecenie jej od spodu (o ile nie jest to ta po wewnetrznej stronie) albo rozciecie samego lba szlifierka tak, zeby odkrecic ja normalnym srubokretem.
pozostaje rozwiercenie sruby i odkrecenie jej od spodu (o ile nie jest to ta po wewnetrznej stronie) albo rozciecie samego lba szlifierka tak, zeby odkrecic ja normalnym srubokretem.

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
BrawoREN pisze:no i po modlinie
ale bylo fajnie15.282
yeah i to na zepsutym wastegate! az boje sie pomyslec co bedzie jak naprawie zawor
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
A ja troche zjebalem bo w modlinie bylem o 18!!! I widzialem tylko REN`a jak wyjezdzal! (nawet nie pomachal
) Ale REN musze ci powiedziec ze combo pracuje super! Masz prosta rure od kolektora???
Troche aktualizacji: corsa ktora budowalem z kolega (dla przypomnienia)

ma juz ok 160ps i czas ponizej 14.2....
Troche aktualizacji: corsa ktora budowalem z kolega (dla przypomnienia)

-
REN
- Weteran
- Kontakt:
hmm nie zauwazylem=JUHol= pisze:A ja troche zjebalem bo w modlinie bylem o 18!!! I widzialem tylko REN`a jak wyjezdzal! (nawet nie pomachal) Ale REN musze ci powiedziec ze combo pracuje super!
wydech to mam jeszcze od 1.4=JUHol= pisze:Masz prosta rure od kolektora???
uwierze jak wykrecisz taki czas w modlinie, narazie wkladam to miedzy bajki=JUHol= pisze:ma juz ok 160ps i czas ponizej 14.2....
c20mboT
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
mam nadzieje, że napiszesz co masz robione w silniczku=JUHol= pisze: Troche aktualizacji: corsa ktora budowalem z kolega (dla przypomnienia)
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
Robi to znajomy - blacharz w Gniewkowie ok. 20km od torunia.... Koszt - mysle ze ok 700-1200zl, ale jak chcesz moge sie dowiedziec dokladnie! To ma byc BMW E30 zakladam ze 2 drzwiowe?uBaW pisze:hmm...Juhol potrezbuje zroic u siebie w beemwu taki drzwi pomorzesz mi![]()
![]()
gdzie robiles i ile kosztuje taka zabawa?

- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
Od poczatku!AdamXXL pisze:mam nadzieje, że napiszesz co masz robione w silniczku=JUHol= pisze: Troche aktualizacji: corsa ktora budowalem z kolega (dla przypomnienia)
Wbudowany zostal silnik 2.0 8V (C20SEH) ~130ps z oryginalnym kolektorem i katalizatorem... Miezony czas - 15.23. Jak wiadomo katalizatory oplowskie sa strasznie pekate i nie miescily sie w tunelu corsy. Zostal wbudowany katalizator od golfa 1,6 i przy okazji zalozony kolektor wydechowy lexmaula przeznaczony do kadetta. Jednak nie chcial sie zmiescic i zostal odpowiednio podocinany! To bylo najgorsze co tylko moglo byc!!! nie dosc ze katalizator sie zapychal to juz teraz wiem ze kolektora nie wolno modyfikowac! W takim zestawieniu bylem w modlinie i najgorszy czas 15.7XX.... W chwili obecnej jest wolny uklad wydechowy, dorabiany na zamowienie kolektor lexmaula, wypolerowane kanaly, scieta glowica, przestawione czasy dolotu powietrza..... Moc +/-150ps. W garazu czeka uklad wtryskowy lexmaula takze bedzie ok 160ps.

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
jak dotre do pracy co pewnie bedzie w okolicach srody
wrzuce pare fotek z modlina na forum... moje czasy beznadziejne
0.5 sekundy slabszy czas to cos naprawde niepokojacego
nie wiem co jest grane, bo wcale nie uwazam ze corsa jakos slabiej jedzie... mowi sie trudno, Ren za to smignal "slynnym na cala polske" combolotem
- taka dostal zapowiedz!
no i tyle... jakos tak kiepawo sie czulem z ta 17stka ale shit happens, na deser jeszcze skrzywilem felge ale nic to 
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
!markos on będzie taki seryjny jaki był na tym zdjęciu co mi posłałeś - zaraz je chyba tu zapodam żeby wszyscy mogli zobaczyć "seryjnego" wow'a 
Jak powiedział tak zrobił - proszę bardzo ... Wow w całej okazałości

Jak powiedział tak zrobił - proszę bardzo ... Wow w całej okazałości

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją