Kołobrzeg z COMBO TEAM inside :) Pozdrowka!!!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Izunia
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Kołobrzeg z COMBO TEAM inside :) Pozdrowka!!!
buuuuuuuuuuziaki@!!! nasz upragniony, aczkolwiek krótki urlop...
brakuje nam znajomych, przyjaciol (siebie mamy na codzien w sumie;)) wiec przyszly rok KONIECZNIE w gronie CTM:)) Inaczej nie wiedze :** Buziaki raz jescze, bo kawiarenka nas wygania
CMOK
CTM #102 błąd_yna
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Iza widzę, że Combo zwyciężyło ... a miało być last minute
Bawta się dobrze, dużo pijcie i balujcie. Poproś Marcina żeby zatańczył na dyskotece tak jak on to umie (on już będzie wiedział o co chodzi, niech sobie przypomni jak nad Wisła dawaliśmy).
Bawta się dobrze, dużo pijcie i balujcie. Poproś Marcina żeby zatańczył na dyskotece tak jak on to umie (on już będzie wiedział o co chodzi, niech sobie przypomni jak nad Wisła dawaliśmy).
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
hmm Combo jest ... w warsztacie
jak wroce, przejade sie, to opowiem o wrazeniach
<IZA>: sierako!?:) Co ja poradze ze jestem uzalezniona od cykli stania combo w przerobkownii ...Mialo byc Last minute, ale po podliczeniu sie okazalo sie, ze mamy 500 zl na glowe;)) Wiec niestety egipt prysl:(
i zgadnijcie na co poszla cala kasa!!! mam rywala;((
Buuziaki, juz wracamy:) Dokladnie jutro.
ps. optuje za jakims spędem weekendowym dla CTMowciow, takim priv
</IZA>
<IZA>: sierako!?:) Co ja poradze ze jestem uzalezniona od cykli stania combo w przerobkownii ...Mialo byc Last minute, ale po podliczeniu sie okazalo sie, ze mamy 500 zl na glowe;)) Wiec niestety egipt prysl:(
i zgadnijcie na co poszla cala kasa!!! mam rywala;((
Buuziaki, juz wracamy:) Dokladnie jutro.
ps. optuje za jakims spędem weekendowym dla CTMowciow, takim priv
</IZA>
c20mboT