Reklama
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Reklama
wiec panowie ja wrzucam tu REKLAME moj ziomek lakiernik prywatnie robi a pracuje u najlepszego lakiernika w miescie dodam ze opinia o nim chodzi ze robi cuda robi wszysko co zapragniesz przykladowa wycena auta 1 zderzak przod 2 zderzak tyl 3 dopasowanie progow jakie dusza zapragnie polalowanie ich 4pomalowanie przednich i tylnych nadkoli 5 klamki 6 lusterka 7 daszek gsi tez w kolorek .dodam ze cena ulega zmianie w zaleznosci od lakieru (metalik czy zwykly akryl) oczywiscie wiadomo ze jest to cena jeszacze do pertraktacji no i teraz najwazniejsze tak bedzie wygladala jedna z cors klubowych zobaczycie efety pracy w najblizszym czasie a teraz cena za to wszystko 500 zl robocizna +300 zl materialy zainteresowanych zapraszam
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wiecie co - ja nie wiem skąd Wy te ceny bierzecie i jak Wam to malują. To jeszcze chyba DUŻO zależy jakim lakierem chcecie malować. Ja coś niecoś obecnie wiem o cenach malowania i nie wiem skąd cena 1000PLN. Chyba, że malusz farbą do ścian. Strasznie tanio ....
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
farba jest bardzo dobra dobierana w najlepszej mieszalni no i lakier napewno lepszy niz na blacky bez urazsierak pisze:Wiecie co - ja nie wiem skąd Wy te ceny bierzecie i jak Wam to malują. To jeszcze chyba DUŻO zależy jakim lakierem chcecie malować. Ja coś niecoś obecnie wiem o cenach malowania i nie wiem skąd cena 1000PLN. Chyba, że malusz farbą do ścian. Strasznie tanio ....
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Boże _balt_ - co ty taki nerwowy - sorry ale kurde chyba mogę się wypowiedzieć. Przecież nikogo nie atakuje ... zaraz skasuje tego posta jak ma to tyle nerwów wprowadzać.
No a tym porównaniem to już mnie rozbroiłeś
No a tym porównaniem to już mnie rozbroiłeś
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
nie hce nikogo posadzac o to ze gada glupoty
a;e jesli ktos watpi w jakosc lakieru jaki zostal polozony na moj samochod to prosze o odwiedziny z przyjemnoscia pokaze moj samochodzik i opowiem co i jak
juz ocenialo go kilku innych lakiernikow i byli w szoku :0 albo na najblizszym modlinie jak tylko bede bo jak narazie nie zapowiada sie to
ale jesli bedzie ktos przejazdem to zapraszam do plocka
pozdrowka
p.s a ja znowu swoje wiem ze sie powtazam ale moze ktos jest z lodzi i pomoze mi rozwiazac sprawe tego cla
dziekuje z gory jutro jade i nigdy nie bylem w takiej sytuacji a jesli jest ktos w tym dobry ............
juz ocenialo go kilku innych lakiernikow i byli w szoku :0 albo na najblizszym modlinie jak tylko bede bo jak narazie nie zapowiada sie to
pozdrowka
p.s a ja znowu swoje wiem ze sie powtazam ale moze ktos jest z lodzi i pomoze mi rozwiazac sprawe tego cla
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
osman:
a jaki masz lakier?
i czy za te 1000PLN miałeś tylko malowanie czy też blacharkę i jakieś bajerki
i czy masz pomalowane auto tylko z wierzchu czy na przykład komora silnika również
a jaki masz lakier?
i czy masz pomalowane auto tylko z wierzchu czy na przykład komora silnika również
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
sierak pisze:osman:
a jaki masz lakier?
napisze co nastepuje :
-malowany samochod caly wierzch bez komory pasazerskiej i silnika ( 4 warstwy bazy + 3 bezbarwnego z domieszka srebra )
-polaczyli mi przednia nakladke ze zderzakiem i tylna dokladke
- pomalowane nadkola
kolor samochodu sie nie zmienil wiec bylo latwiej ale motyw w bezbarwnym sie zmienil ............
moj kolor samochodu to sliwka perlowa + lakier bezbarwny z domieszka srebra (piekny efekt) ..............
X14XE MANTZEL its not enough
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Co do prac lakierniczych to zapewne mozna i za darmo miec zrobione przez najlepszych fachowcow w kraju - z tym sie nie spieram, ale nigdy - powtorze - NIGDY nie uwierze, ze porzadny lakier - nie jakas mieszanka, ktora potem bedzie ciezko (albo bedzie to niemozliwe) dobrac przy poprawkach kosztuje takie grosze....
Porzadny lakier potrzebny do pomalowania CALEGO auta (Corsa A) to koszt ok. 700-800 zeta. To sam lakier.
Nie wiem czy wiecie czym rozni sie malowanie auta np. niebieskiego na inny odcien niebieskiego, a np. auta czarnego na niebieski metalik..... to sa 2 (DWIE!!!) rozne rzeczy. I kosztuje zupelnie inaczej....zupelnie inny proces malowania, dwie rozne sprawy....
Na koniec napisze 2 rzeczy:
1. Biedni ludzie powinni kupowac drogie rzeczy.
2. Sa 2 sposoby na zrobienie czegos.... dobrze i szybko.
Nie spieram sie z nikim - wyrazam jedynie swoje glebokie watpliwosci co do jakosci (nie pilem - tak sie samo zrymowalo
) takich tanich prac.
Ja chetniej jak te zdjecia to zobacze auto powiedzmy PO zimie.... wtedy ocenia sie dopiero co warta byla tak tania praca.
Genralnie - zycze zadowolenia i wielu lat radosci z lakieru. Mam nadzieje, ze sie myle.
Porzadny lakier potrzebny do pomalowania CALEGO auta (Corsa A) to koszt ok. 700-800 zeta. To sam lakier.
Nie wiem czy wiecie czym rozni sie malowanie auta np. niebieskiego na inny odcien niebieskiego, a np. auta czarnego na niebieski metalik..... to sa 2 (DWIE!!!) rozne rzeczy. I kosztuje zupelnie inaczej....zupelnie inny proces malowania, dwie rozne sprawy....
Na koniec napisze 2 rzeczy:
1. Biedni ludzie powinni kupowac drogie rzeczy.
2. Sa 2 sposoby na zrobienie czegos.... dobrze i szybko.
Nie spieram sie z nikim - wyrazam jedynie swoje glebokie watpliwosci co do jakosci (nie pilem - tak sie samo zrymowalo
Ja chetniej jak te zdjecia to zobacze auto powiedzmy PO zimie.... wtedy ocenia sie dopiero co warta byla tak tania praca.
Genralnie - zycze zadowolenia i wielu lat radosci z lakieru. Mam nadzieje, ze sie myle.