Nowa bryka balt'a
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nowa bryka balt'a
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
No i co balt, wiedziałem, trafiłem w 10
Nie zmyliłeś mnie, teraz tylko powiedz co tam masz pod maską i kiedy w białym będziesz?
Trzeba przecież Szwagra przed wyjazdem pożegnać 
Zapomniałem dodać:
Zajebiste OKO .....
No i mnie to różnież corsy nie przypomina, lekko podstukamy tu i tam, zaokrąglimy kształty i będzie Corsa XXL
Zapomniałem dodać:
Zajebiste OKO .....
No i mnie to różnież corsy nie przypomina, lekko podstukamy tu i tam, zaokrąglimy kształty i będzie Corsa XXL
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Balt to oszust - miał kupić B GSI a tu takie g... kupił
Wstyd - brak mi słów.
Jak Cie wydymali to trzeba było szukać dalej - Panocku
Jak Cie wydymali to trzeba było szukać dalej - Panocku
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No to jak stary - kase straciłeś i jeszcze od noch Golfa kupiłeś. To ja czegoś tu nie kumam. Jednym słowek Cię okradli.
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
balt a co z corsa???_balt_ pisze:chcial bym cie zobaczyc sieraczku jak akurat z tymi gosciami zadzierasz
sprzedales???
bo jak nie to ja zawieche bym wziol od Ciebie!!!!!
pozdrawiam
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
a on ma i sprezynki i amorki i to w przyzwoitej cenie i przyzwoitej firmy!markos pisze:jakby co to ja caly czas mam komplet sprezyn
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
qwa chcialem zeby bylo wszystko oki wpakowalem kupe kasy w corsi czyli spregi H&R amory bilstain fele enzo cup15 tarcze hamulcowe brembo zderzaczki progi tuba basowa cd jvc nie mowiac ozabiegach kosmetycznych itd malowanie srodka i takie tam pierdoly .Nic ze srodka nie wyjelem nic nie odkleilem nie oderwalem dbalem jak o swoje dziecko myslaelem ze to bedzie z kozyscia dla kogos i ze tkos to docenie ale niestety jest mi przykro a cena byla i tak zanizona

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????_balt_ pisze:qwa chcialem zeby bylo wszystko oki wpakowalem kupe kasy w corsi czyli spregi H&R amory bilstain fele enzo cup15 tarcze hamulcowe brembo zderzaczki progi tuba basowa cd jvc nie mowiac ozabiegach kosmetycznych itd malowanie srodka i takie tam pierdoly .Nic ze srodka nie wyjelem nic nie odkleilem nie oderwalem dbalem jak o swoje dziecko myslaelem ze to bedzie z kozyscia dla kogos i ze tkos to docenie ale niestety jest mi przykro a cena byla i tak zanizona![]()
![]()
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Tak trza sie styknac.Zgubciu wskakuj w Żabke,zajedz po drodze po Balta i wpadajcie do Bialego.Pobijemy Balta za tego golfa.
Blacha sie nalezy.
Za kare dresy Ci kupie i to w dodatku z 3 paskami,zebys nie kozaczyl ze dostales jakies z gratisowymi
Za kare dresy Ci kupie i to w dodatku z 3 paskami,zebys nie kozaczyl ze dostales jakies z gratisowymi

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania