R.I.P
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jak dla mnie to calkiem wypasiona, drobne prace blacharskie i corsiawka jak nowa
.
Najciekawsze ze to ustrojstwo stoi we Wroclawiu i nik sobie jeszcze tego nie przywlaszczyl, toz to doskonaly material na tuning
Najciekawsze ze to ustrojstwo stoi we Wroclawiu i nik sobie jeszcze tego nie przywlaszczyl, toz to doskonaly material na tuning
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No tak tylko jak tak patrze, to z tego zaru i goraca od slonca troche sie elementy karoserii powiedzmy "powyginaly" wiec jak widac buda z sama z siebie juz wymaga korekty, ale .... jak to ktos powiedzial .. idealny material na tjunink
))) Swoja droga przypomina mi sie takie ogloszenie... (z pamieci):
Sprzedam (tu jakas zachodnia marka, klasy wyzszej, samochod dosc "swiezy") - pelne wyposazenie, komplet dokumentow, przebieg X km, zadbany ... (i na sam koniec) ... spalony
)) Szczegolnie bosko sie to kojarzylo z tym "zadbany" - pomijajac juz to wyposazenie ... ;>
Pozdrawiam
Sprzedam (tu jakas zachodnia marka, klasy wyzszej, samochod dosc "swiezy") - pelne wyposazenie, komplet dokumentow, przebieg X km, zadbany ... (i na sam koniec) ... spalony
Pozdrawiam