Mala prosba :-P

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Mala prosba :-P

Post autor: Szwagier »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13392329
Biore udzial w licytacji.Chcialbym ja wygrac.Jezeli jest ktos z klubu kto licytje ta ksiazke to bardzo prosze o zaprzestanie.Jak ja kupie to moge ja albo zeskanowac albo odbic na ksero (10g za str) i przeslac dalej.Zawsze to bedzie teniej.
Dzieki
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

... ja czekam na ksero od ktoregos z klubowiczow.. jak tylko przyjdzie to zeskanuje i wysle komus na email do umieszczenia w download ;]
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Mam ta knige, szczerze mowiac to sie na niej zawiodlem. NIe ma tam wielu potrzebnych rzeczy :(
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
183zibi
Świeżak
Kontakt:

Post autor: 183zibi »

nie zgadzam sie z tobom MadMac bez niej tesz nic nie zrobisz a nikt nie jest alfa i omega aby to wiedzieć wszystko :grin: a tak na margineśie jak ktos ją ma to niech ja zeskanuje i mi przesle na (zibuszka@interia.pl)z góry śliczne dzieki pozdrowinka dla wszystkich :)23
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

.. ksiazeczka juz dotarla.. i zaczynam ja skanowac.... jakby w miedzyczasie (zajmie mi to troszke) cos komus bylo potrzebne to pisacd na priv albo gg.. wysle w miare mozliwosci ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”