Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Hihi, okazuje sie ze robie dokladnie tak samo w PHS ) W sumie jak ktos wogole nie zna photoshopa raczej sie z niego nie nauczy, ale widze tam pare fajnych inspiracji:)) Juz marcinowi zrobilam rozne wersje kolorystyczne combolocika iw sumie identycznym sposobem co tam;)
A bardzo dobry pomysl z VT, mysle ze sie polasze:))
Dzieki za info
Tak Iza ... sam samiutki Flippera już mogę zwolnić z stołka mojego nadwornego grafika. No Twoje też nie powiem - laska mi się najbardziej podoba (tylko mogłabyś jakaś lepszą "sztukę" dać - akurat koło wszystko zasłania)
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Cześć !!!
Fajnie, że wreszcie ktoś to wszystko przetłumaczył Wreszcie coś skumam
Chciałem wysłaś swoją pracę, ale niestety nie potrafię
Balt, gdybyś miał ją jeszcze w kompie, to byłbym bardzo wdzięczny, jaśli być mi wkleił Dzięki
Pozdrawiam