Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Jeżeli ktoś wie gdzie można ją ściągnąć to by było super.
Chcę przygotować model Corsy, a potem przerabiać tuningować itd.
Gra jest naprawdę odjazdowa. Polecam dla wsztstkich, którzy chcą się pobawić w Virtualny Tuning.
ja ktos chce ta gre to tutaj namiary: 62.179.6.70 port 21 login ctm haslo ctm server powinien chodzic cala noc ale trasnfer bedzie slaby bo mam 512/128 a jeszcze bede cos sciagal
po rozpakowaniu wszystkich plikow zip powinienes miec plik "Clsstrlg.ace" i potem zaznaczasz ten plik i znowu rozpakowywujesz tylko pakerem WINACE jesli go nie masz to moge go wrzucic
potem jak rozpakowales ten plik programem WINACE klikasz na plik unpack.exe czekasz az on tam cos zrobi, potem bierzesz RegSetup.exe i na samym koncu wlaczsz gre i grasz
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Jak juz wszyscy sciagnaj to niech powiedza serva wylacze
A co do podpisu tu mnie nie powalilo
Moze i mi ktos niedlugo pomoze zrobic taki podpis tylko zrobie fotki
Lukiso a dałoby rade jakoś nagrać na płytke tą gre i wysłać oddam pieniazki tzn przesle bo ja mam tylko net w pracy,a tez bym sobie pograł.
i czy pochodzi przyzwoicie na pentium 3 1,03 czy jakoś tak
dziekuje za udostepnienie mi tej gry - niestety chodzic na 1.333 GHZ 128 ramu , ati radeon 7500 zbytnio nie chce (chodzi lae tnie).
niestety , probowalem (az takim lame nie jestem , zwlaszcza ze dosc czesto zdarza mi sie skladac / naprawiac kompy ) nawet w menu sie tnie
tzn nie to ze tnie , ale jak wybieram samochody to za plynnie nie jest
Lukiso pisze:ja ktos chce ta gre to tutaj namiary: 62.179.6.70 port 21 login ctm haslo ctm server powinien chodzic cala noc ale trasnfer bedzie slaby bo mam 512/128 a jeszcze bede cos sciagal
Bedziesz to jeszcze udostepnial? Zaczolem tez to sciagac z malym opoznieniem i z 2 dni temu wylaczylo sie, a zassalem juz 13 plikow i to przez modmik
Chociaz jakos na noc czy w dzien wszystko jedno