[FUN]Wiejski TUNINK kontrowersyjna galeria - was nie ma;)?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Izunia
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
[FUN]Wiejski TUNINK kontrowersyjna galeria - was nie ma;)?
....:::: ŚMIESZNY TUNING ::::....
http://members.lycos.co.uk/bitchxpl/glowna_smieszny.htm
Strona jest młoda bo ma chyba ze 2 tyg a juz wszyscy się rzucili do komentowania (vide xiega gosci;)
Koleś zróbił sobie kontrowersyjną galerię i wyśmiewa polskie i nie tylko autka. Niekótre znam ze zlotów, niektóre sa powszechnie znane a niektore to naprawde kaszanka;)
W sumie mozna to przyjac z humorem, ale podejrzewam ze sie najmniej wesolo temu kto tam jest :| Ale grunt to cynizm, sarkazm i zlosliwosc z umiorem a la monty python;)
Co sadzicie o tych autkach;)?
Strona jest młoda bo ma chyba ze 2 tyg a juz wszyscy się rzucili do komentowania (vide xiega gosci;)
Koleś zróbił sobie kontrowersyjną galerię i wyśmiewa polskie i nie tylko autka. Niekótre znam ze zlotów, niektóre sa powszechnie znane a niektore to naprawde kaszanka;)
W sumie mozna to przyjac z humorem, ale podejrzewam ze sie najmniej wesolo temu kto tam jest :| Ale grunt to cynizm, sarkazm i zlosliwosc z umiorem a la monty python;)
Co sadzicie o tych autkach;)?
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
a tu odpowiednik hamerykanski
http://www.riceboypage.com/shame/
Ale tamte niektore autka sa naprawde ladne!
http://www.riceboypage.com/shame/
Ale tamte niektore autka sa naprawde ladne!
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
No wiesz Sierak - przeciez na tym to polega - troche ironii - wiesz jezlibysmy wszyscy robili na zasadzie "kto jest bez grzech niech pierwszy rzci kamień" to nikt by nigdy nigdzie nic nie komentowal...sierak pisze:Moim zdaniem to też kicha ... już mi słów brak na takich ... ciekawe jak wygląda samochód tego co się smieje? AdamXXL Rulezz. Nowobogackie jakieś nawyki ...![]()
A swoja droga, pamietacie jak smieliscie sie z KILLERA? To adekwatne
CTM #102 błąd_yna
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Z Klliera to się śmieliśmy bo on się stawiał i uważał, że ma najlepszą fure pod słońcem. A tak nie było co czym każdy wie.
Najbardziej co mi się podoba na tej stronce to komentarze pod fotkami. Ma ktoś pomysły ... A śa tam furki co moim zdaniem nie zasługują na takie miano - wieśniacki tuning.
Najbardziej co mi się podoba na tej stronce to komentarze pod fotkami. Ma ktoś pomysły ... A śa tam furki co moim zdaniem nie zasługują na takie miano - wieśniacki tuning.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
jak to mowia hmm nie wiem czy z bledem nie napisze ale co mi tam " nie pamieta wol jak cieleciem byl" ja sie przyznam szczeze ze moj pierwszy samochod przypominal niektore z tych co tam sa no ale czlowiek rozni sie od malpy tym ze sie rozwija a malpa nie hehehehehe wiec corsa moja juz niema nic wspolnego z moim golfiakiem wiec wydaje mi sie ze na kazdego przyjdzie czas " do tunigu trzeba wydaje mi sie dorosnac"
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Widze że temat tej strony dotarł i na to forum. nie będę powtarzał komentarzy bo chyba opinie są podobne.
Jest tam pare furek z Poznania, osobiście znam jednego z właścicieli tych autek (czarne polo qpe) jest naprawdę ładnie zrobione, i wydaję mi się, że mu zrobiło się przykro jak to zobaczył.
Jeszcze bardziej dziwi mnie to zółte punto. Widziałem je w akcji i co potrafi
Nie zdziwię się jak niedługo zawita tam combolot, corsa Basisty, albo Flipera.
Na autora tej strony wydany jest chyba już wyrok...
Jest tam pare furek z Poznania, osobiście znam jednego z właścicieli tych autek (czarne polo qpe) jest naprawdę ładnie zrobione, i wydaję mi się, że mu zrobiło się przykro jak to zobaczył.
Jeszcze bardziej dziwi mnie to zółte punto. Widziałem je w akcji i co potrafi
Nie zdziwię się jak niedługo zawita tam combolot, corsa Basisty, albo Flipera.
Na autora tej strony wydany jest chyba już wyrok...

-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
mnie zastanawia fakt ze popowa tych fotek jest z czasopism ""auto dzis i jutro " "gt " "auto tuning " i jezzcze kilka . Wszystkie te pojazdy naja cos zrobione na zewnącz a nie które wewnacza nieliczna maja cos co ja nazywam mechamika
dlamnie z wyjatkiem słownie 7 bryk to reszta to festyn nie podoba mi sie
ale w cale nie potempiam ich twórców bo bez nich nie było by rzeczy pieknych .....
jak ktos lubi skrzydła i zderzako spoilery droga wolna ale dla mnie
to obciach jest i pozatym te produkty sa zancznie mniej energo chłonne od fabrycznych zderzaków
pozdrawiam wszystkich miłośników jakiej kolwiek formy tuningu
ale najbardziej lubie tych co zrobio cos przy silniku
dlamnie z wyjatkiem słownie 7 bryk to reszta to festyn nie podoba mi sie
ale w cale nie potempiam ich twórców bo bez nich nie było by rzeczy pieknych .....
jak ktos lubi skrzydła i zderzako spoilery droga wolna ale dla mnie
to obciach jest i pozatym te produkty sa zancznie mniej energo chłonne od fabrycznych zderzaków
pozdrawiam wszystkich miłośników jakiej kolwiek formy tuningu
ale najbardziej lubie tych co zrobio cos przy silniku