Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AdamXXL jak możesz to wrzuć to na ten serwerek 10.4.1.250 użytkownik anonymous.Wrzuć to (oczywiście jeżeli bedziesz chciał) do Incoming\Instalki .Serwer czynny od 8 do 20.
Z góry dzięki.Jak nie możesz to daj znać.
Pozdrawiam ALL
jeszcze jedno pytanie jak dziala ten programik czy tam mozna znalezc w nim takie sprawy instrukcje napraw wymiany jaichs elementow czy on dziala jak ksiazka serwisowa tez czy nie bo nie wiem czy mam sciagac pytanie czy w tym programie znajde jak w mojej corsie wymienic jakis element???
balt, program sluzy do nauki serwisantow co i jak dlubnac w opelkach, wiec teoretycznie jest w nim wszystko i o corsach. Znajdziesz tam prawdopodobnie to czego szukasz.
haya sluchaj ja chce ten programik daj mi nr kom na priv to jak bede w warszawie to od ciebie go odbiore oki? chyba ze moge go zkads sciagnac dajcie stronke to sobie go sciagne prosze
hayabusa 5 pisze:to kto chce TIS-a 2000 (za darmo) no prawie za darmo. Trzeba tylko pokryc cena płytek
Ja chciałbym bo nie chce mi sie sciagac od Pooha z serwera,bo transfer jest taki ze nie mam cierpliwosci.
Jak mozesz to skontaktuj sie ze mna na gg-3092008,to dogadamy sie co do szczegolow
Przepraszam bardzo ze wyciagam ten post,chociaz on jest stary ale SZUKAM TISA po polsku,gdzie bedzie szczegolowo opisana Corsa A.
Mam Tisa 2000 ale tam prawie nic nie ma na temat A.
Prosze o kontakt na PW lub na gg3092008 jezeli ktoś cos ma do zaoferowania.
Z gory dzieki.
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Dlaczego nikt nie chce sie podzielic??Ja wiem ze Tis 97 jest stary i plyty pewie juz macie zjezdzone ale moze ktos jeszcze moglby przegrac i wyslac
Moze ktos jeszcze ma ECU do Corsi A??[/code]
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
JA MAM TISA 97 ALE SZCZERZE POWIEM ZE OGOLNIE TO KICHA MALO OPISOSW CHYBA ZE TA MOJA WERSJA JEST JAKAS OKROJONA ALE JESLI CHCESZ TO MOGE CI PODESLAC POZDRAWIAM -MIGDAL
CHYBA ZE BEDZIESZ WE WROCKU TO ORGANIZUJEMY Z HAYABUSA JAKIS MALY SPOCIK W SWIETA MOZE WPADNIESZ TO DAM CI OSOBISCIE
hayabusa 5 pisze:to kto chce TIS-a 2000 (za darmo) no prawie za darmo. Trzeba tylko pokryc cena płytek
Mnie bardzo zależy na tym programie. Jestem tu nowy i jeszcze nie wczesałem się w temat skad można go sciągnąć, poza tym z neta korzystam tylko w pracy i jak szef by zobaczył, ze ściągam GB to aż mi sie myśleć o tym nie chce. Czekam na kontakt. Pozdrawiam
PS. Wszystkim CTM maniakom i Waszym bliskim Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze