KIEDY BEDE W CTM`IE??
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
szczypas
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
KIEDY BEDE W CTM`IE??
CZEKAM JUZ OKOŁO 2 TYG NA JAKĄŚ ODP OD FLIPERRA CZY INNYCH PANÓW KIEROWNICZKÓW NA JAKIĄŚ ODPOWIEDŹ W SPRAWIE REJESTRACJI I NIC
HMMMMMMMMMM
MOŻE MNEI NEI CHCĄ I MOJEJ CORSIAWKI>>>
CZEKAM DALEJ..........
HMMMMMMMMMM
MOŻE MNEI NEI CHCĄ I MOJEJ CORSIAWKI>>>
CZEKAM DALEJ..........
corsa B 1,4 16V wer. fab. SPORT
-
szczypas
- Świeżak
- Kontakt:
szkoda ze trzeba ewentualnie sie naprzykrzac!
ja bym chciał se stuknąć taką fajną nalepke ale te są tyljko dla klubowiczóqw...................
i co teraz
no chyba nic czekac i tyle................
a na zlot chyba udeże popatrzec a moze i fliperek mnei stukni ena liste
POŻYJEMY ZOBACZYMY!!!!!!!!!
ja bym chciał se stuknąć taką fajną nalepke ale te są tyljko dla klubowiczóqw...................
i co teraz
no chyba nic czekac i tyle................
a na zlot chyba udeże popatrzec a moze i fliperek mnei stukni ena liste
POŻYJEMY ZOBACZYMY!!!!!!!!!
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Informacja dla Was i dla innych: podzielilismy sie rolami juz jakis czas temu (bylo na forum o tym!!!) i tak:
Dzial ClubZone - czyli zapisywanie nowych, przydzielanie loginow i ogolna administracja przypadla dla Cyberpooh'a, czesc techniczna dzialania ClubZone to Marog i prosze wlasnie do nich kierowac ew. pytania i zazalenia
Do mnie prosze miec pretensje jezeli komus fotek nie umiescilem i w tej kewstii mozecie byc namolni
Co do lepek - zajmuje sie tym Wow i rowniez tutaj nie slyszalem (a pytalem) czy sa z tym jakies problemy (znaczy czy nie trzeba dowycinac nowych bo to juz moja dzialka).
Tak na przyszlosc - kwestia dywanikow to domena Gabsona - ja staram sie pomoc tylko, ale moje posrednictwo w tej kewstii nie jest konieczne
Oczywiscie o tym, ze forum wspolnie moderujemy z Cyberpoohem nie musze chyba pisac ?

Dzial ClubZone - czyli zapisywanie nowych, przydzielanie loginow i ogolna administracja przypadla dla Cyberpooh'a, czesc techniczna dzialania ClubZone to Marog i prosze wlasnie do nich kierowac ew. pytania i zazalenia
Do mnie prosze miec pretensje jezeli komus fotek nie umiescilem i w tej kewstii mozecie byc namolni
Co do lepek - zajmuje sie tym Wow i rowniez tutaj nie slyszalem (a pytalem) czy sa z tym jakies problemy (znaczy czy nie trzeba dowycinac nowych bo to juz moja dzialka).
Tak na przyszlosc - kwestia dywanikow to domena Gabsona - ja staram sie pomoc tylko, ale moje posrednictwo w tej kewstii nie jest konieczne
Oczywiscie o tym, ze forum wspolnie moderujemy z Cyberpoohem nie musze chyba pisac ?
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Jesli juz napomkales o lepkach, to ja jakos ostatnio gadalem z wow'em i mowil, ze nie sa przygortwane(nieposkadane i bez transportow). Mi takze na nich bardzo zalezy wiec WOW, jesli moglbys mi je jakos podeslac, nawet nieposkadane tak jak sie umawialismy to bylbym bardzo wdzieczny. Napisz na pw. Dzieks
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Fillip - tak - jak Flipperek poswiecal okolo 2h na wycinanie i dzielenie na komplety to bylo oki, a teraz leniuszek Wowiq sie opiermandala
hihi
Tak powaznie to po pierwsze bez przygotowania tego nie ma szans podzielic lepek na komplety, a po kolejne Wowiq.... wiem co mi akurat odpowesz o pewnym temacie pod nazwa www, ale chcialbym zwrocic uwage, iz te lepki poszly do Ciebie juz 1go stycznia ....
Moze ja je wezme do siebie spowrotem i podziele hmmm ?

Tak powaznie to po pierwsze bez przygotowania tego nie ma szans podzielic lepek na komplety, a po kolejne Wowiq.... wiem co mi akurat odpowesz o pewnym temacie pod nazwa www, ale chcialbym zwrocic uwage, iz te lepki poszly do Ciebie juz 1go stycznia ....
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Po pierwsze nikogo nigdy nie odrzucilismy i nie zamierzamy. Byl taki jeden ale nie odrzucilismy go tylko zaczelismy sluchac glosno muzy - nie Reniq ? 
W temacie przyjmowania klubowiczow spiesze poinformowac, iz jest tego przyczyna. W Poniedzialek juz sie zakonczy ta przyczyna, a wyjasnie wam wszystko juz niedlugo. Co bardziej obeznani z miejscem przechowania naszej strony moga sobie wpisac tuning.info.pl
Od wtorku ruszamy z rejestracja nowych klubowiczow !
W temacie przyjmowania klubowiczow spiesze poinformowac, iz jest tego przyczyna. W Poniedzialek juz sie zakonczy ta przyczyna, a wyjasnie wam wszystko juz niedlugo. Co bardziej obeznani z miejscem przechowania naszej strony moga sobie wpisac tuning.info.pl
Od wtorku ruszamy z rejestracja nowych klubowiczow !
-
szczypas
- Świeżak
- Kontakt:
jeden z członków
zapytałem go co daje mu bycie w tym klubie
odpowiedział jedno
KUPE FAJNYCH ZNAJOMYCH!!!!!!!!!!!!!!!
to jest poprostu paczka przyjaciółk kumpli
nei sa jedni dla drógich żeby dawac jakieś prawa czy co.......
tak mi si ewydaje
sam jeszzce nei jestem w klubie!
pozdrawiam
zapytałem go co daje mu bycie w tym klubie
odpowiedział jedno
KUPE FAJNYCH ZNAJOMYCH!!!!!!!!!!!!!!!
to jest poprostu paczka przyjaciółk kumpli
nei sa jedni dla drógich żeby dawac jakieś prawa czy co.......
tak mi si ewydaje
sam jeszzce nei jestem w klubie!
pozdrawiam
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
szczypas: jest w tym duzo prawdy co piszesz, ale:
NIENAWIDZE okreslenia "czlonek".... zle mi sie to kojarzy
wole KLUBOWICZ
Co do klubu to nic nikomu nie obiecuje. To co dostaniesz bedac z nami jest tym samym co dasz innym. Na codzien moze nawet bylibysmy wrogami, moze nawet mamy wiele punktow, w ktorych mozemy sie poroznic, ale w CTMie najwieksza sila to fakt, iz nikt nie szuka tego co nas rozni, a kazdy wie co nas laczy - ta sama pasja.... czy ona nazywa sie Corsa, Combo, Nova czy Barina laczy nas i pozwala byc razem, spotykac sie cieszyc z radosci innych klubowiczow (klubowiczek
), a co jeszcze bardziej mnie cieszy pomaga w trudnych momentach znalezc ludzi, ktorzy pracuja na tych samych falach.
Jak to bylo kiedys powiedziane.... nie pytaj co klub moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic dla klubu
Jezeli ktos pyta o regulamin..... hmm.... ja jestem regulamin
Moze to byc odebrane jako snobistyczne podejscie, ale staram sie byc otwarty na wszelkie propozycje i bardzo elastyczny. Ja mam cel.....wizje mozna powiedziec, ktora systematycznie (chociaz niestety ostatnio z przerwami) realizuje - nawet jezeli tego nie widac.
Tak powaznie to nie ma czegos takiego jak regulamin - w klubie sa tylko milosnicy i ludzie, ktorzy maja wspolne zainteresowania - kazdy kto podaza w tym samym kiedynku nie potrzebuje regulaminu, zeby z nami byc. Jestesmy tutaj bo wszyscy chcemy. Dopuki tak bedzie nie bedzie nic zmieniane.
NIENAWIDZE okreslenia "czlonek".... zle mi sie to kojarzy
Co do klubu to nic nikomu nie obiecuje. To co dostaniesz bedac z nami jest tym samym co dasz innym. Na codzien moze nawet bylibysmy wrogami, moze nawet mamy wiele punktow, w ktorych mozemy sie poroznic, ale w CTMie najwieksza sila to fakt, iz nikt nie szuka tego co nas rozni, a kazdy wie co nas laczy - ta sama pasja.... czy ona nazywa sie Corsa, Combo, Nova czy Barina laczy nas i pozwala byc razem, spotykac sie cieszyc z radosci innych klubowiczow (klubowiczek
Jak to bylo kiedys powiedziane.... nie pytaj co klub moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic dla klubu
Jezeli ktos pyta o regulamin..... hmm.... ja jestem regulamin
Tak powaznie to nie ma czegos takiego jak regulamin - w klubie sa tylko milosnicy i ludzie, ktorzy maja wspolne zainteresowania - kazdy kto podaza w tym samym kiedynku nie potrzebuje regulaminu, zeby z nami byc. Jestesmy tutaj bo wszyscy chcemy. Dopuki tak bedzie nie bedzie nic zmieniane.
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
AMEN fliper wiesz co bardzo madrze powiedziane ty nawet nie wiesz jak moja madzia sie zarazila CTM,em ja to nawet sie zastanawiam ale to w drugiej turze dywanikow zeby zamowic nastepny komplet ale teraz na jej nr klubowy zeby po stronie pasazera nie byl moj tylko jej
niech CTM bedzie z wami
a co do korzysci to jak juz bedziesz w CTM to zobaczysz ze sa bardzo dorze i zrozumiesz jakie mysle ze ci ktorzy sie juz znaja miedzy soba chocby przez net wiedza o czym mowie pozdrawiam z slonecznej ostroleki _balt_
-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
Ja pytalemFlipper pisze: Jezeli ktos pyta o regulamin..... hmm.... ja jestem regulamin![]()
![]()
Moze to byc odebrane jako snobistyczne podejscie, ale staram sie byc otwarty na wszelkie propozycje i bardzo elastyczny. Ja mam cel.....wizje mozna powiedziec, ktora systematycznie (chociaz niestety ostatnio z przerwami) realizuje - nawet jezeli tego nie widac.
CTM -->187<--
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Oj Flipper Flipper - to żeś dał czadu. Przemowa jak się patrzy ... aż się łazka w oku zakręciła.
Co do WOW'a to słuchaj Tomek. Jak się nie wyrabiasz to dzwonisz do mnie, stawiasz brovarek ja wpadam do Ciebie i razem to powycinamy w 30 minut. Ja tu nie widzę, żadnego problemu.
Co do WOW'a to słuchaj Tomek. Jak się nie wyrabiasz to dzwonisz do mnie, stawiasz brovarek ja wpadam do Ciebie i razem to powycinamy w 30 minut. Ja tu nie widzę, żadnego problemu.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Spoko - damy sobie rade sami - przynajmniej mam taką nadzieje. Mogę Wam tylko obiecać, że ruszę sprawę. Bo chyba miło by było, żeby każdy dostał te lapki jak najszybciej
. Sezon już się zaczał i trzeba promować klub ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
I tu Sierak masz wielka, ale to wielka racje. Ja sie szczyce tym, ze jestem w takim klubie jak CTM i im wiecej furek oznaczonych naszym logiem tym lepsza promocja.
A niech ludziska wiedza, ze my na powaznie to traktujemy i niech zazdroszcza.
Dlatego prosze raz jeszcze...Postarajcie sie chlopaki a bedziemy widoczni jeszcze bardziej

A niech ludziska wiedza, ze my na powaznie to traktujemy i niech zazdroszcza.
Dlatego prosze raz jeszcze...Postarajcie sie chlopaki a bedziemy widoczni jeszcze bardziej
Fillip---->C T M #157
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Ty mnie nie strasz, bo jak ja sie pokaze na jakimkolwiek zlocie bez znaku rozpoznawczego.Flipper pisze:Tak mozesz - klub to przede wszystki MILOSNICY .....nie tylko wlasciciele!
Teraz informacja ogolna - lepek nie bedzie w tej edycji....bo jak maja byc jak Sierako i Wowiq beda je wycinac po browarkach.....![]()
![]()
hehehe to juz zapomnijcie o lepkach
Lipa bedzie. Moze jednak sie uda co?????????????
Fillip---->C T M #157