KIEDY BEDE W CTM`IE??

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
szczypas
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

KIEDY BEDE W CTM`IE??

Post autor: szczypas »

CZEKAM JUZ OKOŁO 2 TYG NA JAKĄŚ ODP OD FLIPERRA CZY INNYCH PANÓW KIEROWNICZKÓW NA JAKIĄŚ ODPOWIEDŹ W SPRAWIE REJESTRACJI I NIC
HMMMMMMMMMM
MOŻE MNEI NEI CHCĄ I MOJEJ CORSIAWKI>>>
CZEKAM DALEJ..........
corsa B 1,4 16V wer. fab. SPORT
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Słuchaj Flipper ma duuuuużo na głowie i nie ma czasu, do CIERPLIWYCH świat należy, ja czekałem chyba z 2 miech, aż stałem się bardzo namolny, upierdliwy i takie tam i chyba Flipper miał dośc moich meili i wpisał mnie na listę Co Flipper? :-P
szczypas
Świeżak
Kontakt:

szkoda ze trzeba ewentualnie sie naprzykrzac!
ja bym chciał se stuknąć taką fajną nalepke ale te są tyljko dla klubowiczóqw...................
i co teraz
no chyba nic czekac i tyle................
a na zlot chyba udeże popatrzec a moze i fliperek mnei stukni ena liste
POŻYJEMY ZOBACZYMY!!!!!!!!!
Masters
Nowy
Kontakt:

Post autor: Masters »

to musisz pogadac z Fliperem on zalatwia naklejki klubowe
...:::GSI:::...
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
:grin: :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Informacja dla Was i dla innych: podzielilismy sie rolami juz jakis czas temu (bylo na forum o tym!!!) i tak:
Dzial ClubZone - czyli zapisywanie nowych, przydzielanie loginow i ogolna administracja przypadla dla Cyberpooh'a, czesc techniczna dzialania ClubZone to Marog i prosze wlasnie do nich kierowac ew. pytania i zazalenia :-P
Do mnie prosze miec pretensje jezeli komus fotek nie umiescilem i w tej kewstii mozecie byc namolni :)23

Co do lepek - zajmuje sie tym Wow i rowniez tutaj nie slyszalem (a pytalem) czy sa z tym jakies problemy (znaczy czy nie trzeba dowycinac nowych bo to juz moja dzialka).

Tak na przyszlosc - kwestia dywanikow to domena Gabsona - ja staram sie pomoc tylko, ale moje posrednictwo w tej kewstii nie jest konieczne :-D

Oczywiscie o tym, ze forum wspolnie moderujemy z Cyberpoohem nie musze chyba pisac ? 8-) :grin:
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Jesli juz napomkales o lepkach, to ja jakos ostatnio gadalem z wow'em i mowil, ze nie sa przygortwane(nieposkadane i bez transportow). Mi takze na nich bardzo zalezy wiec WOW, jesli moglbys mi je jakos podeslac, nawet nieposkadane tak jak sie umawialismy to bylbym bardzo wdzieczny. Napisz na pw. Dzieks
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Masters
Nowy
Kontakt:

No to sorry Wow zalatwia naklejki klubowe :-?
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Fillip - tak - jak Flipperek poswiecal okolo 2h na wycinanie i dzielenie na komplety to bylo oki, a teraz leniuszek Wowiq sie opiermandala :-P :oko: hihi

Tak powaznie to po pierwsze bez przygotowania tego nie ma szans podzielic lepek na komplety, a po kolejne Wowiq.... wiem co mi akurat odpowesz o pewnym temacie pod nazwa www, ale chcialbym zwrocic uwage, iz te lepki poszly do Ciebie juz 1go stycznia .... :-( Moze ja je wezme do siebie spowrotem i podziele hmmm ? :-P :-D
Obrazek
szczypas
Świeżak
Kontakt:

ok wiec bede ich ścigał
ale jak widze (po forum) jest pare oczekujących na wpisanie!
KURDE JESTEM Z WAWKI SZUKUJE SIE ZLOT A JA BYM PODJECHAŁ POPATRZYŁ POZNAŁ SIE A BOJE SIE ODRZUCENIA :-? :-? :-?

wiec błagamy aby nas młodzików podopisywac dac oznaczenia i ognia na szosy!!!!!!!!
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

A co na lepkach jest stary adresik www? A jaki to problem wywalić środek? Do odważnych świat należy :)
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Po pierwsze nikogo nigdy nie odrzucilismy i nie zamierzamy. Byl taki jeden ale nie odrzucilismy go tylko zaczelismy sluchac glosno muzy - nie Reniq ? :-D

W temacie przyjmowania klubowiczow spiesze poinformowac, iz jest tego przyczyna. W Poniedzialek juz sie zakonczy ta przyczyna, a wyjasnie wam wszystko juz niedlugo. Co bardziej obeznani z miejscem przechowania naszej strony moga sobie wpisac tuning.info.pl :)23

Od wtorku ruszamy z rejestracja nowych klubowiczow !
Obrazek
szczypas
Świeżak
Kontakt:

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D v
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Post autor: Lukiso »

A jaki jest regulamin jesli mozna spytac :)
CTM -->187<--
szczypas
Świeżak
Kontakt:

jeden z członków
zapytałem go co daje mu bycie w tym klubie
odpowiedział jedno
KUPE FAJNYCH ZNAJOMYCH!!!!!!!!!!!!!!!
to jest poprostu paczka przyjaciółk kumpli
nei sa jedni dla drógich żeby dawac jakieś prawa czy co.......
tak mi si ewydaje
sam jeszzce nei jestem w klubie!
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

szczypas: jest w tym duzo prawdy co piszesz, ale:
NIENAWIDZE okreslenia "czlonek".... zle mi sie to kojarzy :)23 wole KLUBOWICZ :-D

Co do klubu to nic nikomu nie obiecuje. To co dostaniesz bedac z nami jest tym samym co dasz innym. Na codzien moze nawet bylibysmy wrogami, moze nawet mamy wiele punktow, w ktorych mozemy sie poroznic, ale w CTMie najwieksza sila to fakt, iz nikt nie szuka tego co nas rozni, a kazdy wie co nas laczy - ta sama pasja.... czy ona nazywa sie Corsa, Combo, Nova czy Barina laczy nas i pozwala byc razem, spotykac sie cieszyc z radosci innych klubowiczow (klubowiczek :-D), a co jeszcze bardziej mnie cieszy pomaga w trudnych momentach znalezc ludzi, ktorzy pracuja na tych samych falach.

Jak to bylo kiedys powiedziane.... nie pytaj co klub moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic dla klubu :)23

Jezeli ktos pyta o regulamin..... hmm.... ja jestem regulamin :-P :grin: :oko: Moze to byc odebrane jako snobistyczne podejscie, ale staram sie byc otwarty na wszelkie propozycje i bardzo elastyczny. Ja mam cel.....wizje mozna powiedziec, ktora systematycznie (chociaz niestety ostatnio z przerwami) realizuje - nawet jezeli tego nie widac.
Tak powaznie to nie ma czegos takiego jak regulamin - w klubie sa tylko milosnicy i ludzie, ktorzy maja wspolne zainteresowania - kazdy kto podaza w tym samym kiedynku nie potrzebuje regulaminu, zeby z nami byc. Jestesmy tutaj bo wszyscy chcemy. Dopuki tak bedzie nie bedzie nic zmieniane.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Oo!! :)2 :-D
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

AMEN fliper wiesz co bardzo madrze powiedziane ty nawet nie wiesz jak moja madzia sie zarazila CTM,em ja to nawet sie zastanawiam ale to w drugiej turze dywanikow zeby zamowic nastepny komplet ale teraz na jej nr klubowy zeby po stronie pasazera nie byl moj tylko jej :) niech CTM bedzie z wami :-D a co do korzysci to jak juz bedziesz w CTM to zobaczysz ze sa bardzo dorze i zrozumiesz jakie mysle ze ci ktorzy sie juz znaja miedzy soba chocby przez net wiedza o czym mowie pozdrawiam z slonecznej ostroleki _balt_
ZoE
Świeżak
Kontakt:

Post autor: ZoE »

To ja może też sie zarejestruje.. Chciałem zaczekać na furmankę ale chyba się skuszę wcześniej :grin: :grin: :grin: :grin:
Masters
Nowy
Kontakt:

Szczypas gratulacje !!!! :grin: :grin:
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Flipper pisze: Jezeli ktos pyta o regulamin..... hmm.... ja jestem regulamin :-P :grin: :oko: Moze to byc odebrane jako snobistyczne podejscie, ale staram sie byc otwarty na wszelkie propozycje i bardzo elastyczny. Ja mam cel.....wizje mozna powiedziec, ktora systematycznie (chociaz niestety ostatnio z przerwami) realizuje - nawet jezeli tego nie widac.
Tak powaznie to nie ma czegos takiego jak regulamin - w klubie sa tylko milosnicy i ludzie, ktorzy maja wspolne zainteresowania - kazdy kto podaza w tym samym kiedynku nie potrzebuje regulaminu, zeby z nami byc. Jestesmy tutaj bo wszyscy chcemy. Dopuki tak bedzie nie bedzie nic zmieniane.
Ja pytalem :P bo tak jak moze juz wiecie mam 16lat i samochod jest ojca i chcialbym nalezec do klubu itd tylko nie sadze ze ojciec by chcial na zloty jechac a o ile mi sie wydaje w regulaminach byl taki punkt....
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Oj Flipper Flipper - to żeś dał czadu. Przemowa jak się patrzy ... aż się łazka w oku zakręciła.

Co do WOW'a to słuchaj Tomek. Jak się nie wyrabiasz to dzwonisz do mnie, stawiasz brovarek ja wpadam do Ciebie i razem to powycinamy w 30 minut. Ja tu nie widzę, żadnego problemu.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Może wreszcie sprawa ruszy bo na lepki to tu niektórzy czekają od zeszłego roku.. gdybym mieszkał bliżej wawy to bym się za to zabrał... moze wam jakoś pomóc??????
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Spoko - damy sobie rade sami - przynajmniej mam taką nadzieje. Mogę Wam tylko obiecać, że ruszę sprawę. Bo chyba miło by było, żeby każdy dostał te lapki jak najszybciej :-D :-D . Sezon już się zaczał i trzeba promować klub ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Fillip
Swój
Kontakt:

I tu Sierak masz wielka, ale to wielka racje. Ja sie szczyce tym, ze jestem w takim klubie jak CTM i im wiecej furek oznaczonych naszym logiem tym lepsza promocja.
A niech ludziska wiedza, ze my na powaznie to traktujemy i niech zazdroszcza.
Dlatego prosze raz jeszcze...Postarajcie sie chlopaki a bedziemy widoczni jeszcze bardziej :grin: :-D :grin: :-D :grin: :-D :grin: :-D
Fillip---->C T M #157
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Ej ludziska odpowiedzcie mi czy moge nalezec do klubu jesli mam 16 alt :) moj ojciec ma wiecej :P (logiczne :D ) Bym mial nalepke i mogl promowac klub, tylko ze na zloty by raczej nie jezdzil chyba ze za 2 lata jak bede mial parwko :D
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Tak mozesz - klub to przede wszystki MILOSNICY .....nie tylko wlasciciele!

Teraz informacja ogolna - lepek nie bedzie w tej edycji....bo jak maja byc jak Sierako i Wowiq beda je wycinac po browarkach..... :-D :-D :-D hehehe to juz zapomnijcie o lepkach :-P
Obrazek
Fillip
Swój
Kontakt:

Flipper pisze:Tak mozesz - klub to przede wszystki MILOSNICY .....nie tylko wlasciciele!

Teraz informacja ogolna - lepek nie bedzie w tej edycji....bo jak maja byc jak Sierako i Wowiq beda je wycinac po browarkach..... :-D :-D :-D hehehe to juz zapomnijcie o lepkach :-P
Ty mnie nie strasz, bo jak ja sie pokaze na jakimkolwiek zlocie bez znaku rozpoznawczego. :placz:
Lipa bedzie. Moze jednak sie uda co?????????????
Fillip---->C T M #157
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

witaj wsrod corsiarzy .. :grin:
Masters
Nowy
Kontakt:

szczypas witaj wsrof nas wszystkich :) :grin: :) :grin: :-D
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

ja też mam cichą nadzieję że załapię się na tą serię lepek bo już troszkę czekam (mniej więcej od tamtych wakacji) i chciał bym sobie je przykleić na mojego ścigacza 1,2i :-P :-P :-P
Pozdrowienia przesyła Criters
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”