Pechowy piątek w wrocku :(

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
_KWAS_
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Pechowy piątek w wrocku :(

Post autor: _KWAS_ »

wczoraj wybrałem sie rano do wrocławia moim małym bolidem na pogrzeb wujka. Zabrałem znajomego który chciał załatwic cos w konsulacie. Dałem mu kluczyki i poszedłem z rodzinka na pogrzeb. po godzinie kumpel mi dzwoni ze miał dzwona. :(
Mysle sobie ciekawe co sie stało. Zanim się spotkalismy mój inteligentny kolega pojechał do PZU w wrocku z kolesiem do którego stuknął i w pewnym momencie cos go oswieciło i sobie tako o wyszedł z placówki pzu. Koles potraktował to tak jakby on zwiał. Zgłosił wszystko na pały. W tym czasie spotkałem sie z Hayabusą i Basistą (adi był na stałce), jedziemy w miejsce wypadku a tu zdziwko. MAŁEGO FIATA NIE MA!! Myslimy albo go ukradli, albo odholowali. Pojechalismy na pały. Tam dowiedzielismy sie że auto zostało odholowane i skierowali nas do wydziału ruchu drogowego w wrocku. Tam żmudne przesłuchania itp. potem dopiero dali nam adres gdzie mozna odebrac samochód. Znowu gdymy nie Maciek nie trafilibysmy tam za 2 godziny. W końcu ujrzałem mojego maluszka który po wypadku w lutym był gotowy do malowania :-x nie wygladał ciekawie. :( No i dzis rano o 7 odebrałem Adriana z jednostki jego czerwona corsiawą, pojechalismy na parking odebrac moje wozo. 286,60 zł za hol i parking na dzień dobry do zapłaty. Pozyczylismy młotek ogromnych rozmiarów od faceta który pilnował reszte złomu który tam stał, kilka moich narzędzi, lewarek Maćka. Kilka szybkich i sprawnych uderzeń zmieniło kształt mojego auta że dziś o własnych siłach wrócił z wrocka po autostradzie :) teraz ide na garaż zacząc coś przy nim działać.

Ps.
MACIEK DZIĘKI ZA WSZYSTKO CO DLA MNIE ZROBIŁES!!!

BEZ CIEBIE BYŁA BY KICHA I MOŻE DO NIEDZIELI BYM SIE ODNALAZŁ W TYM DZIWNYM WROCKU I POZAŁATWIAŁ WSZYSTKIE FORMALNE RZEZCZY. AHA WIELKIE DZIEKI TEZ DLA BASISTY, ZA POMOC I ZA WYPOZYCZENIE FURY.:)
Jef_058 PTK
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Jef_058 PTK »

Marcin ty to masz pecha :placz: Dopiero co go obnizylismy a tu znowu ZONK Ale zaniedlugo bejby sie odrodzi i bedzie jeszcze lepszy :-D
Tylko pogratulowac takich ludzi jak sa w CTM
Król Maciuś Wielki :-D
Masters
Nowy
Kontakt:

Post autor: Masters »

NO ty to masz dopiero pecha do jakiego wjechales ??
...:::GSI:::...
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
:grin: :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

elo elo elo
no jazda była maxymalna z tym maluchem. Dużo załatwiania i stania w korku i kupa staresu, ale co by nie było wszytko sie skonczyło ok :oko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
_KWAS_
Świeżak
Kontakt:

to nie ja wjechałem
mój kumpel walnął w skodę faworit :)
:-D
Masters
Nowy
Kontakt:

Post autor: Masters »

A mocno ?? :grin: :-(
...:::GSI:::...
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
:grin: :grin: :grin: :grin:
_KWAS_
Świeżak
Kontakt:

no tak sobie. maska jest cała, ale migacze, zderzak, przedni pas, błotniki do wymiany :) w sumie to nawet dobrze bo mi lewy błotnik opanowali blachożercy :o) a teraz bedzie nowiutki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”