Ida na parking po furke a tam wybita szyba tylnia juz mam nowa ale to mnie troche kosztowalo plus przyciemninie
Wybita szyba
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Masters
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wybita szyba
Nerwowe dni
Ida na parking po furke a tam wybita szyba tylnia juz mam nowa ale to mnie troche kosztowalo plus przyciemninie
...:::GSI:::...
G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA

G.S.I 1.6 16v
RuLeZ PoVeR JaZdA
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
zabilbym takich skr..synow
Mi kiedys w mazdzie 626 wybili boczna , ale dlatego ze chcieli radyjko. Mieli pecha bo radio bylo seryjne i go nie wybrali.
Ale nie rozumiem w jakim celu wybili Ci tylnia ??? Czysty wandalizm bo inneg powodu nie widze !! A moze sie komus naraziles ??
Mi kiedys w mazdzie 626 wybili boczna , ale dlatego ze chcieli radyjko. Mieli pecha bo radio bylo seryjne i go nie wybrali.
Ale nie rozumiem w jakim celu wybili Ci tylnia ??? Czysty wandalizm bo inneg powodu nie widze !! A moze sie komus naraziles ??
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
no debile , inaczej tego okreslic nie mozna.
Zlodzieja jeszcze jakos dam rade zrozumiec - podpierdoli , ale po to zeby sprzedac , a takeigo gnoja w zyciu. No ale jak zel mozg wypali to takie sa tego skutki !!
Zlodzieja jeszcze jakos dam rade zrozumiec - podpierdoli , ale po to zeby sprzedac , a takeigo gnoja w zyciu. No ale jak zel mozg wypali to takie sa tego skutki !!
"We who ruled the waters, the earth and sky
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
powiedzmy hehehe u mnie koles ma merca 190 ale mial taka sytuacje ze wyszedl wieczorem przed blok zapalic papieroska no i patrzy a tam koles mu wyciaga wklady z lusterek no to co doskoczyl do niego i laduje mu sztuki na gebe a tu w pewnym momencie doskakuja dwaj koledzy (zlodzieja) i klepia wlasciciela . Teraz skutki akcji: brak szkiel w lusterkach a kolega ma sine usta cale i przesliczne kolotrki (fioletyMasters pisze:Jak bym go zlapal to bym mu chyba reke udupil !!
-
ZoE
- Świeżak
- Kontakt:
Takim gnojom to już nic nie pomoże.. jak by palant sam zarobił na fure i ktoś by mu wyje**ł szybę to może by do niego coś dotarło!! A co do złodziei to też już im się pojebało, jak coś mu nie przypasuje albo radio nie takie to jeszcze pól samochodu zdemoluje - tak za kare.. debilizm do kwadratu!!!norm4n pisze:no debile , inaczej tego okreslic nie mozna.