Pozdrawiam, ZoE!!
nerwowe oczekiwanie..
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
ZoE
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nerwowe oczekiwanie..
Witajcie! Jestem nowym użytkownikiem ale od już dłuższego czasu biernie uczesniczę w forum CTM przyglądając się rozmowom na temat Corsy.. Zawsze fascynowały mnie takie "zrzeszenia" jak CTM lecz nie mogłem nigdy do nich należeć ze względu na to, że nie posiadałem swoich własnych czterech kółek.. Jak wszystko dobrze pójdzie to za ok 2 tyg stane się szczęśliwym posiadaczem Corsy B i wtedy już na pewno będe chciał czynnie uczestniczyć w rozmowach na forum a kto wie może i za jakiś czas uda mi się spotkać z wami w realu (nie mylić z marketem), oby.. Jestem pewien, że chętnie będę powracał na forum przy każdym posiedzeniu przed monitorem. Nie pozostaje mi nic innego jak pozdrowić Was wszystkich gorąco i czekać cierpliwie na dalszy ciąg mojej walki (finansowej głownie) o Corsę B..
Pozdrawiam, ZoE!!
Pozdrawiam, ZoE!!
-
ZoE
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Żeby wybór silnika był tylko kwestią mojego kaprysu to na 100% wybrałbym 1,4 16V lub GSI ale to co będzie pod maską jest raczej uwarunkowane finansowo
Mam jeszcze dwa pytanka:
Czy w modelach z '99 roku mogły występować jeszcze 1,2 8V czy po zmianie w '97 całkowice usunięto je z palety silników?
Jakie oznaczenia mają silniki 1,2 16V (te po '97)?
Dzięki i pozdrwiam, ZoE
Mam jeszcze dwa pytanka:
Czy w modelach z '99 roku mogły występować jeszcze 1,2 8V czy po zmianie w '97 całkowice usunięto je z palety silników?
Jakie oznaczenia mają silniki 1,2 16V (te po '97)?
Dzięki i pozdrwiam, ZoE
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A 1.4 16V jeżdzi, a w szczególności jak się ją dobrze przegoni, to później smiga jak szalona, wiem coś o tym 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs