Lewy pas tylko dla policji itd?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Lewy pas tylko dla policji itd?
Dzis slyszalem ze ma byc tak:
Ze lewy pas ma byc tylko dostepny dla policji karetek itd
Co to tym sadzicie bo w/g mnie to tylko sparaliuje ruch drogowy
Ze lewy pas ma byc tylko dostepny dla policji karetek itd
Co to tym sadzicie bo w/g mnie to tylko sparaliuje ruch drogowy
CTM -->187<--
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Prima Aprilis juz bylUcHO pisze:Lukiso: a prawko też już przykleiłeś do szyby bo to teraz koniecznie trzeba zostawiac w samochodzie przyklejone do szyby, tylko kurde nie powiedzieli w którym rogu i przykleić nie mogę, mam ich aż 4 i zdecydować się nie moge![]()

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Hahahaahahahahahahaha..... bzdura, ale przynajmniej się wesoło zrobiło.
Policja przestrzega też, żeby zostawiać panel od radia na siedzeniu pasażera, bo to uniemożliwi niefortunne zgobienie go. Kiedy wsiądziemy do auta, to umożliwi nam to szybsze ruszenie, bo nie będziemy musieli wyjmować go z kieszeni czy skrytki, gdyż będzie w łatwo dostępnym miejscu
Witamy w Polsce
gdzie absurd i tandeta spotykana jest na każdym kroku. Teraz już zupełnie poważnie. Dwa lata temu w Piotrkowie Tryb. przy wieździe od katowickiej był napis na pasie zieleni: "Wypas zwierząt zabroniony". Czy to jeszcze normalne??
Pozdrawiam
Policja przestrzega też, żeby zostawiać panel od radia na siedzeniu pasażera, bo to uniemożliwi niefortunne zgobienie go. Kiedy wsiądziemy do auta, to umożliwi nam to szybsze ruszenie, bo nie będziemy musieli wyjmować go z kieszeni czy skrytki, gdyż będzie w łatwo dostępnym miejscu
Witamy w Polsce
Pozdrawiam