...zabrali dowod....
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
...zabrali dowod....
dzisiaj o godzinie 14 wredne paly zarekwirowali dowod mojej granatowej strzaly za brak oswietlenia tylnej tablicy i pekniecie na szybie, gdzie mam sie zglosic po dokmenty i jakie sa oplaty za odzyskanie przywileju posiadania twardego dowodu ponownie ? 
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Zgłosić to się musisz do organu, który ten dowód wydał, czyli do Wydziału Komunikacji Urzędu Miasta... natomiast co do kosztów to tam raczej ich nie poniesiesz, ale musisz mieć chyba zrobiony przegląd lub jakieś zaświadczenie, że samochód jest sprawny.
BTW musiałeś się nieźle rzucać, że pedały za takie pierdoły zabrały Ci dowód

BTW musiałeś się nieźle rzucać, że pedały za takie pierdoły zabrały Ci dowód
Beny CTM #081
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
paly zatrzymaly mnie zeby obejzec sobie corsiawe, pozniej zaczeli sie podniecac jakto jest ze po warszawie jezdze z tak obnizonym autem i jeszcze niurwalem zdezaka, ale przeszla im euforja i zaczeli sie czepiac, najpierw o szybe ktora jest peknieta 1/4 szyby, pozniej o nieoswietlona tablice, o gasnice i trojkat, no i o pasy wreszcie, na poczatku bylem mily.. ale mi przeszlo z czasem .... ps. jedzilem z ta szyba chyba z 1,5 roku i jakos sie nieczepiali az do dzisiaj 
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
ja mialem to samo jak mialem za szerokie kapcie .............
zabrali dowodzik pojechalem zalozylem zimowki pojechalem podbilem a jakoze pare dni wczesniej mialem przeglad robiony i nie bylo potrzeby robic go od nowa dostalem karteczke ze samochod przebadano i jest sprawny oplata 20zl i po odbior i po sprawie .

zabrali dowodzik pojechalem zalozylem zimowki pojechalem podbilem a jakoze pare dni wczesniej mialem przeglad robiony i nie bylo potrzeby robic go od nowa dostalem karteczke ze samochod przebadano i jest sprawny oplata 20zl i po odbior i po sprawie .
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Szczerze to po kieszeni nie dostaniesz.Pojedziesz na przeglad i zaplacisz okolo 20 zeta i dostaniesz papier ze usunales usterke(oczywiscie jak usuniesz,chyba ze pojedziesz do jakiegos znajomego).Pozniej pojedziesz do urzedu ktory Ci wydal dowod np do Urzedu Miasta czy Urzedu Kominikacji.Tam przedstawisz swistek ze usunales usterke i Ci wydadza dowod.

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania