Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktos z was ostatnio malowal zewnetrzne plastiki pod kolorek auta??
Otoz wlasnie mam taka okazje, i gosc (dobry znajomy ) obiecal mi pomalowac za darmoche. Musze sobie tylko zaplacic za farbe, dobor koloru itp materialy eksploatacyjne.
Napiszcie ile mniej wiecej biora lakiernicy za malowanie zderzakow i nadkoli pod kolorek?
A moze ktos zna koszt samej farby??
racja bo na plastik to ide nawet kilka warstw zmiekczacze podklady pozniej lakier potem bezbarwny
troche tego jest i lepiej oddac to komus kto sie zna i kto zrobi to z glowa:)
...ja też bym był wdzięczny za informacje o kosztach takiej ronowacji plastiku..hehe
A tak na marginesie, to ja ostatnio pociągnąłem wyblakłem plastiki czarną pastą do butów w płynie (niefirmową ) a jak wyschła, to jeszcze plakiem i efekt mile mnie zaskoczył
Ja ostatnio przejechalem sobie plastiki jakims srodkiem do konserwacji takich powierzchni (tez raczej zadna firma... dostalem go w jakims hipermarkecie) i tak szczerze to efekt mnie raczej rozczarowal.
A ze trafila sie okazja pomalowac, to sobie darowalem wszelkie proby renowacji. Dlatego chcialbym wiedziec chociaz ile mniej wiecej farby potrzeba do pomalowania wszystkich plastikow (i koszt tej farby). Ewentualnie ile placiliscie u lakiernikow??
Faceta, co mi to pomaluje, znam dosc dobrze, i raczej nie spieprzy roboty... a do tego w zamian za drobna przysluge pomaluje mi to za praktycznie darmo
Ja sie dowiadywalem. Ja mam polakierowane zderzaki tylko te listwy na gorze sa czarne no i nadkola. Koles za pomalowanie tego oraz progow wraz z ich montarzem chcial 450,-
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
dzieki za posty... no widze, ze w kazdym razie stratny z tymi zderzakami nie bede... jak dla mnie koles liczyl za oba zderzaki i nadkola jakies 150 - 160 zl... nie mam o tym zielonego pojecia, ale on twierdzi, ze to jest mniej wiecej koszt farby.
Anyway nie moge sie doczekac, az sie cieplej zrobi i oddaje furke na malowanie
Dzieki jeszcze raz
Pozdrawiam