Combo 2.0 16V
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja pierdole REN - co Ty za warsztaty wybierasz. Przecież to chyba nie jest taką sztuka silnik nowy wsadzić, szczególnie jak masz do wszystkiego instrukcje. Mam nadzieję, że ich NALICZYSZ i nie puścisz tego płazem ... bo to byłaby już tatalna porażka.
Sorry za słownictwo ale już nie wytrzymałem

Sorry za słownictwo ale już nie wytrzymałem
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Speeddemon
- Świeżak
- Kontakt:
Przesrane.Ja juz bym sie chyba pociął.Pozostaje nam teraz trzymać kciuki.Ja w poniedziałek zaczynam przekładkę.Tyle że ja przekłądam poza silnikiem skrzynie biegów,wał,most,układ kierowniczy...Po prostu cały napęd i do tego z zawieszeniem.Muszę wyciąć kielichy,kanał,przednią ściankę i parę innych rzeczy i wspawać je do drugiego autka.Manele wycinam z Rekorda 1983r. i wrzucam w Kadetta B 1971r.Transplantacja będzie niezła (jak się uda).Dużo dużo dużo pracy przede mną.Póki co zdemontowałem Kadetta by zrobić miejsce nowym elementom i dzisiaj skończyłem rozkręcać Rekorda.Zostało mi jakieś 20 minut roboty na zrzucenie silnika ze skrzynią i przednim zawieszeniem.W poniedziałek zaczynam mierzyć jak dokładnie pociąć Kadiego,żeby mu to wlazło.Jak się uda to będzie hicior.Kadett B ważący teraz 730kg,po przeróbkach pewnie z 850 i 110KM pod maską.A co najlepsze tył napęd.Ale będzie zabawa.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
speeddemon powodzenia zycze, fajny projekcik ! 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
no to wspolczuje....ale badz dobrej mysliREN pisze:patrze na corse Basisty i kurde tez bym sie chcial czyms pochwalic ale niestety minal kolejny tydzien a combo nie wyjechalo z warsztatu, dodatkowo dzis wybuch benzyny rozerwal mi uklad wydechowyjak miec pecha to na maksa
musi cos w tym byc ze tak dlugo czekasz i napewno warto
pozdrawiam i zycze powodzenia
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku