Usunalem blokade,czyli CHWD Strazy Miejskiej
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ale jaja!!!
Dajacie sobie spokuj z ortografia!!!
Wracajac do tematu! Ja tez kiedys zerwalem blokade z kola... Pozniej
matka jechala samochodem i ja dupneli... Po wytlumaczeniu sie ze to nie
ona okazalo sie ze popelnilem nie wykroczenie ale przestepstwo "kradnac"
blokade, ktora jak wiadomo jest wlasnoscia strazy miejskiej! Gdy pojechalem
ja oddac, powiedzieli ze oni jej nie chca i ze to jest juz sprawa policji...
Wracajac do tematu! Ja tez kiedys zerwalem blokade z kola... Pozniej
matka jechala samochodem i ja dupneli... Po wytlumaczeniu sie ze to nie
ona okazalo sie ze popelnilem nie wykroczenie ale przestepstwo "kradnac"
blokade, ktora jak wiadomo jest wlasnoscia strazy miejskiej! Gdy pojechalem
ja oddac, powiedzieli ze oni jej nie chca i ze to jest juz sprawa policji...

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak po prawdzie to szkoda mi bajtow z gprs'u zeby teraz klepac odpowiedz co i jak i wykladac wszystko od nowa uczac sztuki czytania miedzy wierszami, wyciagania logicznych wnioskow i konsekwencji wypowiedzi... mozemy sobie stworzyc watek o klotniach, nie mam nic przeciwko... UPIERDLIWY jestem... byc moze... ale poki co jestem wyluzowany wiec dla mnie to moze byc EOT. chociaz ciagle ciekawi mnie pare rzeczy, ale moze jeszcze kiedys bedzie okazja...
c20rsa, czlowieku meeen!
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
NO NIE, DALEJ TO CIAGNIE TRZYMAJCIE MNIE!!!!wow pisze:tak po prawdzie to szkoda mi bajtow z gprs'u zeby teraz klepac odpowiedz co i jak i wykladac wszystko od nowa uczac sztuki czytania miedzy wierszami, wyciagania logicznych wnioskow i konsekwencji wypowiedzi... mozemy sobie stworzyc watek o klotniach, nie mam nic przeciwko... UPIERDLIWY jestem... byc moze... ale poki co jestem wyluzowany wiec dla mnie to moze byc EOT. chociaz ciagle ciekawi mnie pare rzeczy, ale moze jeszcze kiedys bedzie okazja...
Widze ze bardzo lubisz sie klocic i narzucac innym swoje racje.Upierdliwosc i LOOZ to zupelnie inne rzeczy.
OD TEJ PORY NIE ODPOWIADAM JUZ NA ZADNE TWOJE POSTY (w tym temacie of course).Ktos musi odpuscic.