Felgi ats

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
kristo
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Felgi ats

Post autor: kristo »

Dzisiaj byłem na szrocie i natrafiłem na felgi ats 13x 5,5 ze znaczkiem GM, więc chyba pochodzące od opla. cena 50zł za szt. były troche zarysowane i widać że już wcześniej były malowane więc trzeba by je odswieżyć. pytanie: czy opłaca się je kupić (facet chyba spuści jeszcze z ceny) a jeżeli tak to w jaki sposób je wyremontować??? :oops:
Obrazek
Klekot
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Klekot »

Cze w mojej okolicy jest firma która regeneruje alusy za jakies 80-90 zl/szt. Plusy oddajesz felgi odbierasz po regeneracji prostowanie lakierowanie w tym przypadku co pytałem to lakier biały(tak troszke rajdowo ;)
PS Cena fajna tych felg jeżeli coś ciekawego to może warto
Pozdrawiam
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Cześć kristo ja za swoje 15' te co teraz mam zapłaciłem 450 pln za komplet więc wychodzi około 112 pln za sztukę i są to BBs-y i na dodatek skręcane. Za renowację = polerowanie rantów + ztoczenie takiej tulejki w środku felgi+ pochromowanie śrubek+ wyprostowanie+ pomalowanie zapłaciłem 550 pln . Jak Ci sie podobają to pewnie że bierz je w ostateczności możesz je pózniej na zimówki używać :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Też tak uważam jak przedmówca,jezeli Ci sie podobają to bierz je,nie ma co sie zastanawiac.Okazja tworzy szanse :lol:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”