Usunalem blokade,czyli CHWD Strazy Miejskiej

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Usunalem blokade,czyli CHWD Strazy Miejskiej

Post autor: zgubek »

Zaparkowalem dzisiaj samochod firmowy na Szpitalnej i 10 minut skonczyl mi sie bilet do parkowania przychodze patrze a tu juz mam blokade na kolko zalozona :0 .Przeklalem tych sku...synow a dalej stalo kilku robotnikow i cos tam robili, nagle jeden mnie wola.Podchodze do niego a on do mnie "masz pan" i daje mi takie wielkie cegi chyba z pol metra mialy.Bez chwili zastanowienia wzialem je i klodeczka na blokadzie zrobila tylko "psztyk" :-D .Zostawilem to w pizdu na ulicy,pewnie bedzie z tego jakis przypal,ale jakby co to sie nie przyznam.Najwyzej szefa beda wzywac,bo samochod zarejestrowany jest na firme. :-D
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2003, o 18:50 przez zgubek, łącznie zmieniany 1 raz.
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Nie ma to jak odwaga i determinacja.
Full podziw dla ciebie Zgubek :grin: :grin:
Pewnie tez bym tak zrobil.
Respect :)2
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Ja bym to gówno ze sobą wziął. NIE MA DOWODU NIE MA PRZESTĘPSTWA. i na złom.....
Obrazek
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Kumpel tez mi mowil zebym to wzial , mamy takiego kolesia co go nie lubimy i chcial mu to zalozyc.Ale by byly jajca jak by dzwonil po Straz Miejska a oni by sie zdziwili o so chosi :-D
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Post autor: Lukiso »

hehe dobra metoda :D moze tak teraz kazdy powinien nosic ze saba takie najbardziej przydatne narzedia :D
CTM -->187<--
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

i po co bylo denerwowac zgubka :grin: :grin: :grin: maja za swoje, i dobrze tez mam z nimi swoje porachunki o te mandaty za 5 min spuznienia
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Lukiso pisze:hehe dobra metoda :D moze tak teraz kazdy powinien nosic ze saba takie najbardziej przydatne narzedia :D
Niestety u nas w Poznaniu nie da się tego zrobić, bo blokady nie mają kłudek tylko patentowe zamki :)3
Obrazek
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Eh:( A ja jakos Cię nie popre:( Sorki, ale wszyscy mowia sa dobrzy i trzeba lapac tych nieuczciwych a jak sami sie tacy staja, to juz to nie jest takie czarno-baiale (zawsze ejest wytlumaczenie)
To jest ich normalna praca (strazy miejsckiej) a ty im w niej przeszkadzasz a co wiecej niszczysz sprzet.
CTM #102 błąd_yna
Fillip
Swój
Kontakt:

Iza, ale musisz stwierdzić fakt, ze oni sa niejednoktornie nadgorliwi w swych dzialaniach i niepotrafia postawic sie w roli kierowcow. To sa z reguly chlopcy po zawodowce ktorzy w mundurze udaja eromero i mysla ze im wszystko wolno. Myle sie????
Fillip---->C T M #157
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Nie masz racji, do strazy miejskiej trzeba miec srednie wyksztalcenie.
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Cóż poradzić na to że większość buraków jak dostanie mundur to już się uważa za kto wie co że są nietykalni bo nawet jak przegrają sprawę w sądzie że niesłusznie wystawili mandat to ich żadna kara za to nie spotka. A to że są w Polsce też normalni policjańci nie zmienia faktu że większość z nich to złamane h...e, i jak się taki uprze to nic nie da sie takiemu wytłumaczyć po dobroci lub w złości. Osobiście mieszkam w samym centru Rzeszowa i jest tam strefa ograniczonego parkowania - mam więc specjalną przepustkę ale to i tak nie wystarcza niektórym i czasem klucą się nie żaddko po 30min ze mną. Jestem kontrolowany w tygodniu około 5 razy i ze 3 razy sprawdzają mi wszystko od dowodu rej. po gaśniće i trójkąt i mam już tego powyżej.......
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

policjańci - policjanci
h...e - chuje
żadko - rzadko

glupia rozmowa. kazdy ich nie lubi, ale taka maja prace. fakt, ze czasem ciezko im cokolwiek wytlumaczyc nic nie zmienia.
Obrazek
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:policjańci - policjanci
h...e - chuje
żadko - rzadko

glupia rozmowa. kazdy ich nie lubi, ale taka maja prace. fakt, ze czasem ciezko im cokolwiek wytlumaczyc nic nie zmienia.
A co tu sie dzieje lekcja polskiego?
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

a czy cos w tym zlego jesli kolega zwroci uwage na blad...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

ja walę ortografy co krok :-? , jestem dyslekt i tyle, ale staram się posty swoje poprawiać :D
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

wow pisze:a czy cos w tym zlego jesli kolega zwroci uwage na blad...
Zalezy w jakim kontekscie na to patrzec , ale chyba nie jestesmy tutaj po to zeby zwracac sobie uwage ani osmieszac.Troche glupio to wyglada jak ktos Cie poprawia,wychodzisz na idiote.
Pozdro i bez urazy.
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Co do nadgorliwosci to raz w Katowicach dostalem 3 mandaty za to ze niezauwazylem ze parkomert jest 2 ulice dalej i to jest strefa platnego parkowania.Ciekawe czy wystawiali mi mandaty co 2 godziny czy jak :-? .Podobno to jest teraz sprzeczne sprawem a i tak sie nic nie zmienilo, to taki kraj co poradzisz
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

zgubek pisze:Zalezy w jakim kontekscie na to patrzec , ale chyba nie jestesmy tutaj po to zeby zwracac sobie uwage ani osmieszac.Troche glupio to wyglada jak ktos Cie poprawia,wychodzisz na idiote.
Pozdro i bez urazy.
zalezy w jakim kontekscie... tzn. ze jesli markos powiedzialby ze zajebiscie zrobiles rozcinajac klodke to kontekst bylby ok i moglby poprawiac kogo chce i jak chce, a ze sie nie zgodzil to bronisz "ucisnionych" ktorych markos poprawia. gwarantuje Ci, ze markos nie mial niczego zlosliwego na mysli i nie chcial nikogo osmieszyc... nie chce mi sie, ale wrocilbym do rozmow na forum z niejakim kilerem, bo wtedy raczej zdecydowana wiekszosc, jesli nie wszyscy, zwrocili mu uwage na sposob pisania... jestesmy tu po to zeby pisac i wymieniac sie pogladami, nie uwazam osobiscie - mowiac w Twoich kategoriach - ze wychodzisz na idiote jesli Cie ktos poprawia, idac dalej jesli nikt Cie nie poprawia to jestes takim samym idiota, tylko kazdy o tym milczy... ja osobisicie uwazam, ze w gronie kolegow mozna zwrocic czasem sobie uwage na jakis absolutny drobiazg i nie swiadczy to o byciu idiota a moze swiadczyc o pospiechu, czy jak powiedzial adamxxl o czyms zupelnie niezaleznym np. o dysleksji... dziwne, ze criters nie prostestuje... moze mu to nie przeszkadza... dlaczego inni nie protestuja? moze dla innych rowniez nie swiadczy to o byciu idiota (mowiac Twoimi slowami...).

absolutnie bez zadnej urazy... pozdro! ;)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Wow Ty kurcze to jakis prorok albo jakis nauczyciel (rabe).Kazanie pierwsza liga,a moze Ty na ksiedza sie uczysz :lol:
Potrzebna nam taka przewodnia dusza :-D :grin: :-D
Pozdrawiam
PEACE!!!!!!!!!!!!!!Brothers and Sisters :oko:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

heh, czasem duzo gadam... wiem... mam z tym problem...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

wow pisze:
zgubek pisze:Zalezy w jakim kontekscie na to patrzec , ale chyba nie jestesmy tutaj po to zeby zwracac sobie uwage ani osmieszac.Troche glupio to wyglada jak ktos Cie poprawia,wychodzisz na idiote.
Pozdro i bez urazy.
zalezy w jakim kontekscie... tzn. ze jesli markos powiedzialby ze zajebiscie zrobiles rozcinajac klodke to kontekst bylby ok i moglby poprawiac kogo chce i jak chce, a ze sie nie zgodzil to bronisz "ucisnionych" ktorych markos poprawia. gwarantuje Ci, ze markos nie mial niczego zlosliwego na mysli i nie chcial nikogo osmieszyc... nie chce mi sie, ale wrocilbym do rozmow na forum z niejakim kilerem, bo wtedy raczej zdecydowana wiekszosc, jesli nie wszyscy, zwrocili mu uwage na sposob pisania... jestesmy tu po to zeby pisac i wymieniac sie pogladami, nie uwazam osobiscie - mowiac w Twoich kategoriach - ze wychodzisz na idiote jesli Cie ktos poprawia, idac dalej jesli nikt Cie nie poprawia to jestes takim samym idiota, tylko kazdy o tym milczy... ja osobisicie uwazam, ze w gronie kolegow mozna zwrocic czasem sobie uwage na jakis absolutny drobiazg i nie swiadczy to o byciu idiota a moze swiadczyc o pospiechu, czy jak powiedzial adamxxl o czyms zupelnie niezaleznym np. o dysleksji... dziwne, ze criters nie prostestuje... moze mu to nie przeszkadza... dlaczego inni nie protestuja? moze dla innych rowniez nie swiadczy to o byciu idiota (mowiac Twoimi slowami...).

absolutnie bez zadnej urazy... pozdro! ;)
Jaka klodka?Mieszasz do tego jeszcze jakas klodke,po prostu wyrazilem swoj poglad ot to wszystko,bez wzgledu na to co o klodce mysli Criters.A dlaczego Markos tez sam sie nie wypowie ,tylko wypowiadasz sie w jego imieniu.Moze inni mysla inaczej ja mysle tak i chyba wolno jest mi sie wypowiedziec.
Mysle ze ciagniecie dalej tego tematu nie ma sensu,kazdy ma swoja racje wypowiedzielismy sie juz i nie ma co zanudzac innych.
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

ja poprostu nie widziałem jescze tego posta z poprawą mojej pisowni i błedów choć nie lubie , stawiam często i wybaczcie mi jeżeli komuś to przeszkadza. Ja myślałem że na forum nikt na to nie patrzy bo nie w tym rzecz. Moim skromnym zdaniem chodzi o zawartość tego co się piszę a nie ile błedów popełniłem pisząć dany post :D :D :D
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

CRITERS pisze:ja poprostu nie widziałem jescze tego posta z poprawą mojej pisowni i błedów choć nie lubie , stawiam często i wybaczcie mi jeżeli komuś to przeszkadza. Ja myślałem że na forum nikt na to nie patrzy bo nie w tym rzecz. Moim skromnym zdaniem chodzi o zawartość tego co się piszę a nie ile błedów popełniłem pisząć dany post :D :D :D
Swieta prawda a po drugie ten post jest na temat blokady ktora Zgubek wywalil a nie na temat poprawiania bledow.
BTW Sa 3 prawdy:
-Twoja prawda
-moja prawda
-guwno prawda
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Fillip
Swój
Kontakt:

Ja Panowie uważam, ze rozmowa na ten temat to rozmowa o niczym. Czy to jest forum poprawnej ortografii, interpunkcji i takie tam?? Piszcie o swoich bejbe a nie o naszej kochanej polszczyznie, ktora jak wiemy zawiklana bywa, ale coz poradzic. Wazne moim zdaniem jest to, ze kazdy kto czyta potrafi zrozumiec o co chodzi, a ortografia i ewentualne z nia problemy to kazdego sprawa indywidualna.
Fillip---->C T M #157
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

zgubek pisze:Jaka klodka?Mieszasz do tego jeszcze jakas klodke,po prostu wyrazilem swoj poglad ot to wszystko,bez wzgledu na to co o klodce mysli Criters.A dlaczego Markos tez sam sie nie wypowie ,tylko wypowiadasz sie w jego imieniu.Moze inni mysla inaczej ja mysle tak i chyba wolno jest mi sie wypowiedziec.
Mysle ze ciagniecie dalej tego tematu nie ma sensu,kazdy ma swoja racje wypowiedzielismy sie juz i nie ma co zanudzac innych.
taka klodka jaki kontekst... pytalem czy jest w tym cos zlego ze kolega grzecznie zwroci uwage... mowisz ze to zalezy od kontekstu jednoczesnie mowiac o tym ze ktos kto popelnia bledy jest idiota (to tylko Twoje zdanie), wiec ciekawi mnie od jakiego kontekstu - jedyny kontekst jaki widze to kontekst wypowiedzi nt. klodki a poniewaz markos nie pochwala pomyslow z cieciem tychze i akurat jego strofujesz za lekcje polskiego wiec uwazam ze nie przypadkowo... mozesz wyrazac swoj poglad, ze nie jest to lekcja polskiego... ja pytam co w tym zlego... ja moge powiedziec, ze jest to forum tuningowe a nie dewastacyjno-przestepcze... tak samo jak nie jest to forum ortograficzne... wolno jest Ci sie wypowiadac, do czego zachecam i zachecam tez do zachowania mozliwej bezstronnosci wypowiedzi... ale musisz sie liczyc ze to co wypowiadasz moze byc poddane krytyce...

zrobienie bledu ludzka rzecz... nie o to chodzi w tej rozmowie!!! nikt na critersa nic nie powiedzial... oprocz Ciebie...

dyskutujmy, dyskutujmy...
c20rsa, czlowieku meeen!
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Szwagier pisze: -guwno prawda
Ale ja tego nie "GÓWNA" to ci nie daruje :-D :grin:
CTM #102 błąd_yna
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

niezly OT :-?
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

no dobra, wystarczy. nie sadzilem, ze ktos sie wkurzy. nie chcialem nikogo obrazic. jesli tak sie stalo - przepraszam. jestem czepialski poprostu. ot tyle. pozdrawiam! :oko:
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

wow pisze:
zgubek pisze:Jaka klodka?Mieszasz do tego jeszcze jakas klodke,po prostu wyrazilem swoj poglad ot to wszystko,bez wzgledu na to co o klodce mysli Criters.A dlaczego Markos tez sam sie nie wypowie ,tylko wypowiadasz sie w jego imieniu.Moze inni mysla inaczej ja mysle tak i chyba wolno jest mi sie wypowiedziec.
taka klodka jaki kontekst... pytalem czy jest w tym cos zlego ze kolega grzecznie zwroci uwage... mowisz ze to zalezy od kontekstu jednoczesnie mowiac o tym ze ktos kto popelnia bledy jest idiota (to tylko Twoje zdanie), wiec ciekawi mnie od jakiego kontekstu - jedyny kontekst jaki widze to kontekst wypowiedzi nt. klodki a poniewaz markos nie pochwala pomyslow z cieciem tychze i akurat jego strofujesz za lekcje polskiego wiec uwazam ze nie przypadkowo... mozesz wyrazac swoj poglad, ze nie jest to lekcja polskiego... ja pytam co w tym zlego... ja moge powiedziec, ze jest to forum tuningowe a nie dewastacyjno-przestepcze... tak samo jak nie jest to forum ortograficzne... wolno jest Ci sie wypowiadac, do czego zachecam i zachecam tez do zachowania mozliwej bezstronnosci wypowiedzi... ale musisz sie liczyc ze to co wypowiadasz moze byc poddane krytyce...

zrobienie bledu ludzka rzecz... nie o to chodzi w tej rozmowie!!! nikt na critersa nic nie powiedzial... oprocz Ciebie...

dyskutujmy, dyskutujmy...
ALE JESTES UPIERDLIWY JA NIE MOGE!!
Napisalem juz ze nie chce mi sie juz tego ciagnac a Ty dalej.No to jezeli juz to:Nie napisalem czegos takiego ze jak ktos popelnia bledy jest idiota to Ty to napisales.Byc idiota a robic z kogos idiote to zupelnie dwie inne rzeczy.Podciagnales to tak zeby Ci bylo wygodniej.Jak juz masz grzecznie zwrocic uwage to zrob to na PW a nie na forum publicznym.A napisalem tak bo mi sie to nie podobalo a nie dlatego ze Markosowi nie podobalo sie ze przecialem klodke.Kazdy ma wlasne zdanie.
A w ostatnim zdaniu to juz wogole przekreciles kota ogonem.Nie widze zebym cokolwiek napisal na Critersa i dajmy sobie juz z tym spokoj.Glowni zainteresowani juz sie wypowiedzieli a Ty swoje i swoje.BASTA!!!
MadMac
Nowy
Kontakt:

Post autor: MadMac »

Widzicie do czego doprowadza przecinanie blokad!! Juz sam nie wiem o czym jest ten watek :-( . Proponuje zrobic nowy : przyklejony klotnie :grin:
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”