Ja chcialbym wiedziec co jest grane bo nie wiem czy mam zostawic kase na te dywaniki czy np kupic pare browcow
DYWANIKI-co jest grane?????????????
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Szwagier
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
DYWANIKI-co jest grane?????????????
Co sie dzieje z tymi dywanikami.Tyle szumu było,ludzie pozamawiali i nic nie widac nic nie slychac?!
Ja chcialbym wiedziec co jest grane bo nie wiem czy mam zostawic kase na te dywaniki czy np kupic pare browcow

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Zmotywowany waszymi wypowiedziami i checia posiadania takowych dywanikow rowniez w bejbe
zadzwonilem do Gabsona i juz tlumacze o co biega.
Wszystko spowodowane jest tym samym czym spowodowana jest moja kiepska ostatnio dzialalnosc w temacie CTM - brakiem czasu.
Mozna tutaj pisac duzo, ale wiekszosc z Was zapewne wie jak to jest.
Ustalilismy jednak jedno. Dywaniki sa (beda
) za 45 zeta. Do piatku Gabson da mi znac jak temat finalizujemy.
Teraz co trzeba zrobic. Trzeba spotkac sie z gosciem, ktory to robi i zamowic dywaniki (liste ma Gabson) i zapewne dac mu zaliczke. Za tydzien odebrac dywaniki (wplacic reszte kasy) i wymyslec jak wam je dostarczyc i sciagnac z was pieniazki
Tak sprawa wyglada na dzisiaj. Prosze Was o jeszcze kilka dni cierpliwosci i pamietajcie - w momencie zamowienia dywanikow ktos (tutaj Gabson) zakladada za Nas kase wiec prosze miejcie to na uwadze !
Troche optymizmu w tym smutnym jak [---] miescie

Wszystko spowodowane jest tym samym czym spowodowana jest moja kiepska ostatnio dzialalnosc w temacie CTM - brakiem czasu.
Mozna tutaj pisac duzo, ale wiekszosc z Was zapewne wie jak to jest.
Ustalilismy jednak jedno. Dywaniki sa (beda
Teraz co trzeba zrobic. Trzeba spotkac sie z gosciem, ktory to robi i zamowic dywaniki (liste ma Gabson) i zapewne dac mu zaliczke. Za tydzien odebrac dywaniki (wplacic reszte kasy) i wymyslec jak wam je dostarczyc i sciagnac z was pieniazki
Tak sprawa wyglada na dzisiaj. Prosze Was o jeszcze kilka dni cierpliwosci i pamietajcie - w momencie zamowienia dywanikow ktos (tutaj Gabson) zakladada za Nas kase wiec prosze miejcie to na uwadze !
Troche optymizmu w tym smutnym jak [---] miescie
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Flipper- dla mnie sprawa wysylki jest prosta, kaski sciagniecia-takze.
Poprostu. Ktorys z was podaje numerek konta- kazdy z listy przesyla 45,- + koszta przesylki.
Mysle ze to najszybszy i najpewniejszy sposob.
Co ty na to???
Pozdr.
Poprostu. Ktorys z was podaje numerek konta- kazdy z listy przesyla 45,- + koszta przesylki.
Mysle ze to najszybszy i najpewniejszy sposob.
Co ty na to???
Pozdr.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Filip - szkoda, ze nie napisales tego troszke wczesniej - wlasnie spotkalismy sie z Gabsonem. Oczywiscie ogladalem jego cacucho - szkoda, ze znow po ciemku, ale zawsze!!
Napewno przeczyta to i mysle, ze jest to najlepsze rozwiazanie. Mam wlasnie ten kawalek, ktory widzieliscie w innym temacie juz - ten kawalek dywanika
Ja dodam jeszcze tyle, ze odbior moze sie odbyc w Modlinie lub Rudnikach... odpadaja koszty przesylki .... wlasciwie to beda one jeszcze wieksze bo 400 km w Bejbe to kosztuje

Napewno przeczyta to i mysle, ze jest to najlepsze rozwiazanie. Mam wlasnie ten kawalek, ktory widzieliscie w innym temacie juz - ten kawalek dywanika
Ja dodam jeszcze tyle, ze odbior moze sie odbyc w Modlinie lub Rudnikach... odpadaja koszty przesylki .... wlasciwie to beda one jeszcze wieksze bo 400 km w Bejbe to kosztuje
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
No to jest takze wyjscie, ale po pierwsze niektorzy pewnie nie przyjada na spocik, po drugie niektorzy chcieli by miec dywaniki wczesniej i moc auto w pelni odpicowac na zlot.
Wiec wysylka chyba bedzie the best.
Wiec wysylka chyba bedzie the best.
Fillip---->C T M #157
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
A ja mogę wpaść do krakowa i odebrać osobiście te "pluszaki" do mojej corsyki. Cieszę się że wszystkim chętnym tak na tym zależy żeby mieć coś co wymyśliliśmy razem
. I przy okazji obadał bym tego furaka Gabsona. Co do zaliczki to faktycznie na konto będzie gites. Zastanawia mnie jedno - jak ja się pokarze na jakim kolwiek spociku jak nie mam naklejków klubowych
.
Pozdrowienia przesyła Criters
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Na wstępie chcę BARDZO Wszystkich przeprosić za to, że się wogóle nie odzywałem i nie dawałaem znaku życia a przede Wszystkim za To że sprawa dywanów tak się opóźniła. Nie będę się tu rospisywał ale w największym skrócie mam Poważne problemy osobisto, rodzinno, pracowo, finansowe.
Niestety nie rozwiązała mi się w dalszym Ciągu kwestia finansów, i po prostu nie Wiem czy będę miał kasę na założenie za dywany.
Spotkałem się wczoraj z Flipperem w godzinach późno wieczornych i ustaliliśmy, że w Niedzielę składamy zamówienie.
Jescze raz wszystkich Przepraszam, że to tak wyszło , ale przypadki chodzą po ludziach i nigdy nie sądziłem, że pare takich przypadków może spotkać mnie albo kogoś z moich bliskich no i przeliczyłem się.
Pozdrawiam
Wszytkich
Gabson
Na wstępie chcę BARDZO Wszystkich przeprosić za to, że się wogóle nie odzywałem i nie dawałaem znaku życia a przede Wszystkim za To że sprawa dywanów tak się opóźniła. Nie będę się tu rospisywał ale w największym skrócie mam Poważne problemy osobisto, rodzinno, pracowo, finansowe.
Niestety nie rozwiązała mi się w dalszym Ciągu kwestia finansów, i po prostu nie Wiem czy będę miał kasę na założenie za dywany.
Spotkałem się wczoraj z Flipperem w godzinach późno wieczornych i ustaliliśmy, że w Niedzielę składamy zamówienie.
Jescze raz wszystkich Przepraszam, że to tak wyszło , ale przypadki chodzą po ludziach i nigdy nie sądziłem, że pare takich przypadków może spotkać mnie albo kogoś z moich bliskich no i przeliczyłem się.
Pozdrawiam
Wszytkich
Gabson
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Mam namiary juz na konto Gabsona. Wszystko ready tylko czekam, az przesli mi liste osob, ktore zamowily dywaniki. Prosze wszystkich ktorzy zamowili o szybka reakcje w momencie otrzymania numeru konta. Pr. podobnie otrzymacie je SMSem lub emilem.
Ostateczny projekt przedstawie wam za chwile.
Trzeba dzialac zeby w ten weekend zamowic - w ten sposob powinny byc na kolejny weekend wiec najdalej za 2 tyg KAZDY powinien je otrzymac. To plan optymistyczny.
Osobiscie licze na to, ze do momentu odebrania ich pieniazki wplyna na konto Gabsona. Wiem, ze ma teraz ciezka sytuacje....nie powiem, zeby nie bylo to rowniez skutkiem zamilowania do swojego scigacza i nie przypominam, ze jestesmy odpowiedzialni po czesci za decyzje Gabsona zostania z nami
Teraz pracuje na 2 zmiany wiec zrobmy co obiecalismy i nie zostawiajmy go teraz !
Wracajac do tematu lepek: Wowiq - ty jeszcze tego zapasu nie rozeslales??? A ja juz myslalem, ze kolejne trzeba robic, a ti ti ti leniuszku - powinno ci sie dostac
A tak swoja droga to pamietajcie, ze kazdy z nas traktuje CTM jako hobby, niektorzy nawet jest on blizszy
ale generalnie nie jestesmy instytucja - dlatego czasami musicie zrozumiec, iz ktos moze zupelnie nie miec po prostu czasu
i nie mozna go za to winic. Starajmy sie sobie nawzajem pomagac, wspierac i uzupelniac. To w tym jest sila CTMu !
Ehh....znow mi sie odkleja
ale ciesze sie, ze wchodzac na Forum CTM (niestety pisanie to walka z compem - sredni 1 posta pisze 3-5 razy zeby sie pojawil.....cus nie tak, ale to inna bajka) widze pytania i ODPOWIEDZI. Smiecham sie strasznie z tego powodu 
Ostateczny projekt przedstawie wam za chwile.
Trzeba dzialac zeby w ten weekend zamowic - w ten sposob powinny byc na kolejny weekend wiec najdalej za 2 tyg KAZDY powinien je otrzymac. To plan optymistyczny.
Osobiscie licze na to, ze do momentu odebrania ich pieniazki wplyna na konto Gabsona. Wiem, ze ma teraz ciezka sytuacje....nie powiem, zeby nie bylo to rowniez skutkiem zamilowania do swojego scigacza i nie przypominam, ze jestesmy odpowiedzialni po czesci za decyzje Gabsona zostania z nami
Wracajac do tematu lepek: Wowiq - ty jeszcze tego zapasu nie rozeslales??? A ja juz myslalem, ze kolejne trzeba robic, a ti ti ti leniuszku - powinno ci sie dostac
A tak swoja droga to pamietajcie, ze kazdy z nas traktuje CTM jako hobby, niektorzy nawet jest on blizszy
Ehh....znow mi sie odkleja
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Kristo: Wszystkiego dowiecie sie ze szczegolow SMSa/Emila. Mysle, ze numer klubowy i Nick wystarczy (w sumie to oferta dla klubowiczow
).
Wiem, ze watek byl, ale sorki - nie mamy zbyt wiele czasu - ja nie dam rady przeczytac calego tematu z tyloma postami wiec niech mnie ktos oswieci, ktory z ponizszych dywanikow jest finalowym i czy ktos mi odpowie co z TYLNYMI dywanikami - czy tam tez maja byc loga ?
Prosze o info, ktory z nich ma byc - oczywiscie zmienia sie TYLKO obwodka - albo CZERWONA albo NIEBIESKA - logo ZAWASZE bedzie mialo czerwone "T" (takie info mam od Gabsona
) - bo to logo i tyle
To projekty:

Wiem, ze watek byl, ale sorki - nie mamy zbyt wiele czasu - ja nie dam rady przeczytac calego tematu z tyloma postami wiec niech mnie ktos oswieci, ktory z ponizszych dywanikow jest finalowym i czy ktos mi odpowie co z TYLNYMI dywanikami - czy tam tez maja byc loga ?
Prosze o info, ktory z nich ma byc - oczywiscie zmienia sie TYLKO obwodka - albo CZERWONA albo NIEBIESKA - logo ZAWASZE bedzie mialo czerwone "T" (takie info mam od Gabsona
To projekty:

-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Flipper:
Zróbmy tak( oczywiście nie narzucam sego pomysłu) ten drugi projekt jest o wiele lepszy, jest tylko jedno ale, pamiętak że nie każdy ma maksymalnie odsunięty fotel do tyłu, więc jak przysunie fotelik nie będzie widać napisu
więc moim skromnym zdaniem może go lekko do góry dać? A co do numeru klubowego to jestem za
. Pozdrawiam i czekam na dalsze informacje 
Zróbmy tak( oczywiście nie narzucam sego pomysłu) ten drugi projekt jest o wiele lepszy, jest tylko jedno ale, pamiętak że nie każdy ma maksymalnie odsunięty fotel do tyłu, więc jak przysunie fotelik nie będzie widać napisu