Od dłuższego czasu nie bardzo miałem czas zajmować się klubem, ale mam zamiar to teraz zmienić... w końcu #002 zobowiązuje
Mała prywata integracyjna ;-)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Mishka
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Mała prywata integracyjna ;-)
Witam wszystkich serdecznie,
Od dłuższego czasu nie bardzo miałem czas zajmować się klubem, ale mam zamiar to teraz zmienić... w końcu #002 zobowiązuje
)) W związku z tym serdecznie proszę wszystkich klubowiczów mających ochotę dowiedzieć się kim jest tajeminczy "Mishka", proszę o kontakt zaiwerający np nr GG, co by można pogadać
)) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, do z-klikania
))) 
My new toy 

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No witam witam. Ja na pewno nie omieszkam poklikać choć co nieco już słyszałem o Tobie

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
witam ja jak kolega powyzej nie mam jeszcze nadanego numerka ale bym chcial go miec jesli sie da
chetnie tez bym przyjechal na jakies spotkanie tyle ze moj samochod narazie jest zwyklym corsiakiem niczym nie wyrozniajacym sie z tl;umu
moze jednak za niedlugi czas sie to zmieni........
chetnie tez bym przyjechal na jakies spotkanie tyle ze moj samochod narazie jest zwyklym corsiakiem niczym nie wyrozniajacym sie z tl;umu
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen