Auto Tuning Show 2003
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
BEZPIECZEŃSTWOREN pisze:no nie wiem co organizatorzy musieli by zrobic zeby po zaszlorocznej MASAKRZE przekonac mnie do przyjazdu w tym roku
Ten element, jak wszyscy doskonale wiemy, nie był podczas ostatniej edycji ATSu pozytywnym aspektem organizacji imprezy. Przez niewłaściwe zabezpieczenie i brak samodyscypliny pewnej grupy osób, niejednokrotnie dochodziło do sytuacji, które powodowały zagrożenie dla uczestników i zwiedzających. Kontynuacja tej imprezy w pierwszym rzędzie wymagała od nas, organizatorów podjęcia wszelkich możliwych kroków, które miały na celu poprawę bezpieczeństwa wszystkich przebywających na terenie imprezy. Efektem naszej pracy do tej pory jest między innymi podpisanie umowy z firmą Toi Toi na zabezpieczenie terenu imprezy barierkami, w ilości 1600 sztuk, patrole strażników miejskich i policji jak również profesjonalna agencja ochrony w ilości ponad 100 pracowników.
He he he.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Izunia
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Abstrachujac od reprezentacji klubowej...Ale moze wybiera sie ktos indywidualnie? Tj my sie moze z Renem podepniemy pod Vectre...Ehehe (ciekawe jaki masz teraz bedziesz podpwieral Misiu:)
Tj mi sie podobalo , orpcz zimna, strachu i niebezpieczenstwa bylo ok, ale nie ode mnie zalezy, czy sie pojawimy:)
JEDRUS: brak mi slow, po prostu:(((
Tj mi sie podobalo , orpcz zimna, strachu i niebezpieczenstwa bylo ok, ale nie ode mnie zalezy, czy sie pojawimy:)
JEDRUS: brak mi slow, po prostu:(((
CTM #102 błąd_yna