http://www.sklep.tuning.pl/felgi.php?t_ ... AEZ%20Luna
AEZ Luna?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tez sie nad nimi zastanawiam
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Adam_x
- Nowy
- Kontakt:
Jest mały problem- mam felgi ale jeszcze opon nie zakupiłem. Poza tym Corsy już ni maJedrus pisze:Felga sama w sobie jest bardzo OK. Pokaż zdjęcia auta, to wtedy zobaczymy jak pasuje.
W sumie bardziej podobają mi się Icon5 ale nówki Luna za 1200zł (połowa ceny sklepowej)- musiałem je wziąść.
Jak zrobię fotki to zaraz zapodam.
-
Adam_x
- Nowy
- Kontakt:
ET jest 38
Ale dystanse wchodzą w grę w przyszłości
UcHo
hehehe wiesz... przykro mi
takie życie. Poważnie chciałeś wziąść te same??? Z allegro? Od typka z Wawy???
Jeśli tak to sorki, wiesz ja od razu w auto wsiadłem i wio do wawy sfinalizować transakcję.
Jeszcze raz sorki!
On chyba jeszcze coś tam ma... więc mozliwe że nie wszystko stracone.
Jesli o mnie chodzi to jestem bardzo zadowolony- felgi są nowiutkie, wszystko w foliach- koła, kapsle, szpilki, pierścienie- bajka!
UcHo
Jeśli tak to sorki, wiesz ja od razu w auto wsiadłem i wio do wawy sfinalizować transakcję.
On chyba jeszcze coś tam ma... więc mozliwe że nie wszystko stracone.
Jesli o mnie chodzi to jestem bardzo zadowolony- felgi są nowiutkie, wszystko w foliach- koła, kapsle, szpilki, pierścienie- bajka!
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Adam nie ja chciałem brać nowe z hurtowni ale nie chcę mieć takich samych buuuuuuuuuuuu, więc zostaje mi już tylko druga felga wchodząca w grę, tyle że ona jest 7 x 15 cali i tu pytanie do WOW'a i JEDRUSIA. Chłopcy czy przy zawieszce -30mm i w-w. feldze oponka 185/55/15 będzie obcierać czy nie, jest to dla mnie bardzo ważne! A nie chcę mniejszego profilu gdyż przy mniejszyb pokaleczę felgi. Jeździłem na 15" z oponą 195/45/15 i efekt wizualny jest czadowy, ale trzesie strasznie a jeżeli chodzi o jazdę to wychodziło na tym iż koncentrowałem się tylko na dziurach i na niczym więcej gdyż nie chciałem nowych felg rozwalić
Podpowiedźcie koledzy
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Polecam stronke http://www.baloon.pl/
Bardzo przystepne ceny i maja oponki 185/55/15
Bardzo przystepne ceny i maja oponki 185/55/15
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Jak to nie ma Markos, co Ty opowiadasz, jest jej pełno, znacznie więcej niż 175/55/15
Tak dla przykładu pierwszy adres który mi przyszedł do głowy polukaj :
http://www.opony.com tam sobie ustaw i do dzieła.
Tak dla przykładu pierwszy adres który mi przyszedł do głowy polukaj :
http://www.opony.com tam sobie ustaw i do dzieła.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
185/55/15=584.5mm srednicy kola (taka opona jednak nie istnieje)UcHO pisze:nie chcę mniejszego profilu gdyż przy mniejszyb pokaleczę felgi. Jeździłem na 15" z oponą 195/45/15
195/45/15=556.5mm
roznica jaka jest kazdy widzi. 20mm. to sporo. doradzanym zamiennikiem do corsy jest jednak 195/45/15.
jesli cos pomoglem, fajnie. jesli nie - sory za zasmiecanie
ja sam mam dylemat, ale chyba jednak pojde w 194/45/15. saxo vts moze na takich jezdzic, to corsa tez pojedzie

-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Markos ja widziałem u nas w białym takie saxo z oponka 195/45/15 i wygląda świetnie, sam pamietam jak takie miałem, krótko ale miałem i nie chce już więcej ich mieć bo to nie jazda, przynajmniej po Białymstoku. Jak miałem gdzieś dojechać to najpeirw myślałem jak mam dojechać by nie wylądować u kolesia, który fele prostuje, a dopiero później jechałem
-
Adam_x
- Nowy
- Kontakt:
UcHO pisze:Adam nie ja chciałem brać nowe z hurtowni ale nie chcę mieć takich samych buuuuuuuuuuuu, więc zostaje mi już tylko druga felga wchodząca w grę, tyle że ona jest 7 x 15 cali i tu pytanie do WOW'a i JEDRUSIA. Chłopcy czy przy zawieszce -30mm i w-w. feldze oponka 185/55/15 będzie obcierać czy nie, jest to dla mnie bardzo ważne! A nie chcę mniejszego profilu gdyż przy mniejszyb pokaleczę felgi. Jeździłem na 15" z oponą 195/45/15 i efekt wizualny jest czadowy, ale trzesie strasznie a jeżeli chodzi o jazdę to wychodziło na tym iż koncentrowałem się tylko na dziurach i na niczym więcej gdyż nie chciałem nowych felg rozwalićPodpowiedźcie koledzy
UcHO ale przecież ja nie jeżdżę Corsią, to raz, a po drugie mój samochód praktycznie z Olsztyna nie wyjeżdża. NIe musisz się obawiać że spotkamy się na światłach na tych samych felgach. Na 100% nie będzie przypału
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
to zaczne od poczatku: jak kupilem combo to jezdzilo na stalowkach z oponkami 165/70R13, pozniej kupilem alusy 14" i oponki 175/65R14, jeszcze pozniej kupilem aluski 16" i kapcie 195/45R16
wszystkie te trzy komplety caly czas mam i obecnie jezdze na alu czternastkach bo dotz'e sa na prostowaniu a stalowki leza i sie kurza
ostatnio zapadla decyzja zeby sprzedac stalowki z 165-mi i 14" aluski i kupic 15" stalowki z oponkami 175/55 do jezdzenia po miescie a dotz'e zostawic na zloty (nie ma sensu sie jednak katowac po Warszawie)
dlaczego stalowki w rozmiarze 15"? bo planuje kolejna konwersje hebli na tarcze 288mm, wtedy 15" to minimum
dlaczego gumy 175? zeby combo nie tanczylo na koleinach
to chyba wszystko
wszystkie te trzy komplety caly czas mam i obecnie jezdze na alu czternastkach bo dotz'e sa na prostowaniu a stalowki leza i sie kurza
ostatnio zapadla decyzja zeby sprzedac stalowki z 165-mi i 14" aluski i kupic 15" stalowki z oponkami 175/55 do jezdzenia po miescie a dotz'e zostawic na zloty (nie ma sensu sie jednak katowac po Warszawie)
dlaczego stalowki w rozmiarze 15"? bo planuje kolejna konwersje hebli na tarcze 288mm, wtedy 15" to minimum
dlaczego gumy 175? zeby combo nie tanczylo na koleinach
to chyba wszystko
c20mboT