niezle
mega mandat
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Moim zdaniem to jakaś lipa bo nie mozna sumować mandatów ani punktów ... jak się przekroczyło więcej niż jedno wykroczenia to płaci się za to największe. Inaczej to za jednym razem można prawko stracić. Ten Pies chyba sam nie zna prawa.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No to ładnie .. a ja jakiś czas temu wyprzedałem na ciągłej i na ograniczeniu 40km/h jechałem 100km/h. No bo koleś jechał przede mna i jakoś tak dziwnie zwolnił więc co - wyprzedziłem go a tu nagle HALT i lipa. No ale to chyba jeszcze były czasy poprzednich przepisów - całe szczęscie.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi