Elo ! ! ! ! !
Mam pytanie odnosnie przyciemnianych szyb: Czy ktoś się orientuje co to jest przyciemnianie szyb piecowe czy to jest legalniejsze niż folie do przyciemniania i czy to jest trwalsze od foli. Jakieś plusy i minusy takiego przyciemniania szyb. Mam możliwość przyciemnienia szybek w ten sposób w mojej corsiawce za około 500pln - koleś mówi że jest to lepsze rozwiązanie bo nie rysuje się tak jak to robi folia , i ze pały nie mogą się do tego wogóle przyczepic ponieważ jest ona atestowana i że takie szyby są robione przez salony np. w VW pasatach tych nowych - i to wygląda troszkę pod lustrzankę a od środka jest fajnie super ponieważ nie jest az tak ciemno jak w przypadku folii.
PS.pozdrowienia przesyła Criters
Ciemne szyby - TEMAT MORZE
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Feliks
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Efekt jest zaje....sty z zewnatrz wyglada to mniej wiecej na 60% a wrzeczywistosci jest mniej niz 30% procent przyciemnienia, prawie nie ma różnicy byl tu kiedys jeden link do tego i bylo pokazane jak to wyglada od srodka i byla minimalna różnica miedzy przednia szyba a szybami bocznymi ktore byly przyciemnione piecowo jedyny minus jest taki ze tego nie sciagniesz tak jak foli i jesli bedziesz chcial miec spowrotem czyste szbyki to bedziesz musial sobie kupic nowe