.......::::::KRAKÓW - PIĄTEK:::::::::............
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
.......::::::KRAKÓW - PIĄTEK:::::::::............
Na 80 % w piątek będę w Krakowie więc mógł bym kogoś w końcu poznać z klubowiczów - Gabson Ty jesteś chyba z Krakowa więc może do Ciebie jakoś bym zaglądną - proszę o propozycje jak i z kim mogę się zobaczyć ? ? ? ? ? ? ? A co do celu mojej podróży do Krakowa to mam małe święto i muszę to jakoś uczcić - wyrok padł na Kraków
Pozdrowienia przesyła Criters
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Gabson a kiedy będziesz miał furawke w domciu bo może bym ją oblukał ( coś podpatrzył do swojego bejbi hehehehe) oczywiście rzartuje bo mam tyle własnych pomysłów że myśle ze w 2 lata to może sie z tym wszystkim uwinę. A co do spotkania to ja chyba bede przez cały dzien od 12 około ponieważ swiętuję i chce takiego spontana zrobić i pojechac gdzieś. Może rzućcie mi nr. telefonu do was (Gabson i Marog) to jak będe już na miejscu to zadzwonie i się jakoś ustawimy bo nie bardzo znam też miasto więc trzeba bedzie mi tłumaczyć co i jak gdzie jechać
Pozdrowienia przesyła Criters