.......::::::KRAKÓW - PIĄTEK:::::::::............

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
CRITERS
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

.......::::::KRAKÓW - PIĄTEK:::::::::............

Post autor: CRITERS »

Na 80 % w piątek będę w Krakowie więc mógł bym kogoś w końcu poznać z klubowiczów - Gabson Ty jesteś chyba z Krakowa więc może do Ciebie jakoś bym zaglądną - proszę o propozycje jak i z kim mogę się zobaczyć ? ? ? ? ? ? ? A co do celu mojej podróży do Krakowa to mam małe święto i muszę to jakoś uczcić - wyrok padł na Kraków
Pozdrowienia przesyła Criters
gabson
Nowy
Kontakt:

Post autor: gabson »

no to żeś z tym piątkiem wypalił........ :grin: :grin:
W piątki ludzie w pracy siedzą.
:-( :-( :-(
Ale dam Ci znać jak będę stał z czasem.
Najgorsze że mojej niuni nie ma jeszcze pod domem :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16
:placz2: Corsa A GSi :placz2:
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

No ja tez jestem w Krakowie, ale w sobote mi przywalili poprawke i niestety musze sie uczyc. Ale chetnie byn na chwilke ogladnal Twoja Corsiawke
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Gabson a kiedy będziesz miał furawke w domciu bo może bym ją oblukał ( coś podpatrzył do swojego bejbi hehehehe) oczywiście rzartuje bo mam tyle własnych pomysłów że myśle ze w 2 lata to może sie z tym wszystkim uwinę. A co do spotkania to ja chyba bede przez cały dzien od 12 około ponieważ swiętuję i chce takiego spontana zrobić i pojechac gdzieś. Może rzućcie mi nr. telefonu do was (Gabson i Marog) to jak będe już na miejscu to zadzwonie i się jakoś ustawimy bo nie bardzo znam też miasto więc trzeba bedzie mi tłumaczyć co i jak gdzie jechać
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

No ja tez bym chetnie zobaczyl :D W piatek juz powrot do domciu, ale czas mysle, ze sie znajdzie :-D
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Niestety plany się zmieniły i pojechałem w drugą stronę Polski - w miejsce bardziej romantyczne :-D :-D :-D :-D - ale temat jeszcze powruci na forum - może nawet w przyszłym tygodniu - przepraszam za niewypał.
:oops: :oops: :oops: :oops:

PS. pozdrowienia przesyła Criters
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”