glupio mi!
nie moge!!!
az mi glupio, ze o tym myslalem... bije sie w piers!!! to porownanie do ludzkich organow mnie przerazilo... ojej..Jedrus pisze:Skora ja jestem zdecydowany żeby moje organy (o ile będą zdatne) użyczyć komuś to dlaczego MOJE KOCHANE AUTO chciało by czegoś innego.
i ja za to trzymam kciuki, bo najbardziej to bym chcial zobaczyc corsi na kolkach, a Ciebie obok siebie jak sie ganiamyJedrus pisze:Jeżeli blacharz da mi gwarancje (a jest na tyle uczciwy i zauafny że powie prawdę) że auto będzie dwuśladowe to chyba jednak powstanie jak Feniks z popiołów i to już na Modlin śmigać będzie - jakiem Jędruś z Ursynowa![]()
daj znac. nie bedzie zadnego problemu!!!Jedrus pisze:A tak BTW mam nadzieję że jutro będzie jakieś zdjątko (mam nadzieję że ktoś się zlituje i wstawi).
ogromnym problemem jest dla mnie teraz myslec, ze te fajne gratki trafia w inne miejsca... do innych ludzi, autek... nawet jesli mialby to byc samochod moj czy innych z klubu... po prostu to wszystko tworzylo Twoje autko, ktore mi sie bardzo a bardzo podobalo!!! i te rzeczy naleza do niego...Jedrus pisze:Przestań przecież napisałem że przyjemnie by było gdybym mógł zobaczyćże moje autko zyje w innych. Nie jestem egoistą (a przynajmniej nie aż takim)
Feliks pisze:Jedrus nie jest tak źle.(...) tylko cena naprawy przekroczyla te chyba magiczne 75% (niepamietam dokladnie ile procent i juz nie chce pamietać!!!!!)
- moje też będzie z ACFeliks pisze:(...) i auto zrobili mi z AC
Feliks pisze:(...) i to tak porzadnie ze naprawde nie ma sie do czego przyczepic nikt by nie uwierzyl ze to auto bylo udezone (dalem to wszystko do autoryzowanego zakladu a nie do jakiegos wujka czy szwagra ktory by mi to zrobil za pol ceny).
- zobaczymy, zobaczymyFeliks pisze:Nie wiem jak wyglada teraz twoja bejbe ale mysle ze sytuacja moze byc podobna
Pewnie że żart bo wszystko co było w miarę całe to pozbierałemzgubek pisze:Widzialem wczoraj ten pechowy slup.Twarde to chu...stwo.Patrzac po sladach obtarc to jakbym nie wiedzial to bym pomyslal ze jakis kolaz rowerem zachaczyl.Jak tak macie rozbierac juz czesci to jeszcze srodek od lusterka lezy jak ktos chce
Oczywiscie zart.Pozdrowka.