RADIO
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No ja codziennie jak na uczelnie zajezdzam to z dusza na ramieniu, bo codzienie mam stresa, ze jak wroce do auta to czegos tam nie bedzie. Mojemu kumplowi np. ostatnio kolo zajebali. takich to wystrzelac

Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Wiem ze troche lipnie robie,ale nie chce mi sie chodzic z radiem wszedzie gdzie ide cos zalatwic,albo po szkole,znajac mnie to bym je jeszcze gdzies zostawil!markos pisze:zgubek, przemysl sprawe raz jeszczze...
A tak swoja droga to mialem takiego kumpla co podjezdzal do panny na prage i muza opor.Pewnej nocy Lanosa mu podepchneli pare metrow dalej i caly sprzet grajacy mu sczyscili.
A jeszcze smieszniejsze ze na tylnym siedzeniu mial plecak z ksiazkami,ksiazki wywalili i sprzet jeszcze zapakowali do jego plecaka
No to na tyle,pozdrawiam.
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Z drugiej strony to chcac sie ustrzec przed kradzieza na 100% to trzeba wyjmowac caly sprzet grajacy.Jak beda Ci chcieli cos ukrasc to wyjma Ci glosniki,woofer,wzmaka lub jakas inna rzecz. Wszystkiego ze soba na raz nie zabierzesz.Nie wiem czy jak teraz wyjde ze szkoly to wszystko bede mial.Najlepiej sie wyprowadzic na wies i problem z glowy
A z Poldkiem to niezla promocja.Moze jeszcze bylo wiecej warte od samochodu.
Pozdrawiam.
-
azyl
- Nowy
- Kontakt:
mercol
moj znajomy ( wlasciciel sklepu merca ) kupil se ,mercedesa pelny wypas > Jedzie jednego dnia do firmy , zostawia bryke na parkingu i jedzie na gore budynku w ktorym mial gabinet . Dojechał , pztrze przez okno i ... nie ma merca na parkingu ...
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Zgubek zastanów się lepiej z tym radiem. Ja pod siedzeniem miałem schowany wzmacniacz nówka sztuka......... pojechałem (to było lato) na plaże i postawiłem przy głownej ulicy. ja wróciłem zdiwiłem się że drzwi były otwarte, ale zaglądam do środka -radio jest, głośniki są, tuba też. dopiero jak chowałem leżak na tylne siedzenia zdziwiłem się...... na psy ponad godzine czekałem
po wzmacniaczu została tylko gwarancja