czy ktos szykuje sie na wakacyjny serial sprintow na 400?

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Izunia
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Izunia »

sierak pisze:Iza a czy to nie były przypadkiem Borki :)23
Jak zawsze masz racje:)) Moj blad:) Nie wiem czemu mi sie pomylilo;)

A wlasnie - nie wiem czy kojarzycie taka Karoline co sie sciga Lanosem:) Kolezanke Ubawa:) Okazało sie, ze znam jej brata i wogole mam teraz z nia kontakt, zmienia sobie silnik (juz jest w warsztacie u GODULI:))tez na 2,0 i bedzie startowac w KJSach, wiec drżyjcie panowie:))
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Iza nawet mam dowód - dołączyłem do poprzeniego postu 8-)
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Izunia
Nowy
Kontakt:

sierak pisze:Iza nawet mam dowód - dołączyłem do poprzeniego postu 8-)
Dowód OSOBISTy:)? GRATULACje, Panowie, kolejny pełnoletni na naszym boardzie;) A ja ciagle czekam na te swoja osiemanstke :)23 :-D
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

Izunia pisze:Lol:)) Marcin mi opowiadał jak byliscie na pierwszym zlocie w Rudnikach:) Podobno miałeś na sobie tylko kamizelke a było tylko kilka stopni pozyżej 0 :lol:
heheh, fakt! wybralem sie wtedy... i spicnialem strasznie - tak mnie potem glowa bolala od tego zimna, zreszta z samochodu sie ledwo ruszylem do tego zdjecia i tyle mnie widzieli... kamere mialem ale tyle co zobaczylem to tyle co przez szybe...
Izunia pisze:A grilla to juz kupimy nowego:) Wez swoja Lady, tos ie obiecuja nia zajac -pierwszy raz najgorszy zawsze, potem sama sie bedzie prosic, zobaczsz -popatrz na mnie , hihi -tera to ja RENA mecze kiedy spot/zloty :-D :grin: :-D :grin: :]
trzymam Cie za slowo!!! moja Girl obiecala mi juz rudnicsy, wiec i do modlina ja sproboje zabrac... a boi sie tego, ze sie wynudzi strasznie... wiec Twoja pomoc bedzie jak najbardziej na miejscu :-D cieszy mnie tez, ze Jedrus z cala rodzinka bedzie przyjezdzal...

FAJNIE BEDZIE!
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

wow pisze:a boi sie tego, ze sie wynudzi strasznie... wiec Twoja pomoc bedzie jak najbardziej na miejscu :-D cieszy mnie tez, ze Jedrus z cala rodzinka bedzie przyjezdzal...

FAJNIE BEDZIE!
Nie będzie się nudzić - dzieci będzie bawić :grin: jak lubi oczywiście, i w przerwie międzzy wyścigami wózków spotowych na 400 m :grin: . Mam nadzieję że nie tylko ja się z rodzinką pojawię. I już muszę zacząć dbać o kondycje 8-)
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
Izunia
Nowy
Kontakt:

Jedrus pisze:
wow pisze:a boi sie tego, ze sie wynudzi strasznie... wiec Twoja pomoc bedzie jak najbardziej na miejscu :-D cieszy mnie tez, ze Jedrus z cala rodzinka bedzie przyjezdzal...

FAJNIE BEDZIE!
Nie będzie się nudzić - dzieci będzie bawić :grin: jak lubi oczywiście, i w przerwie międzzy wyścigami wózków spotowych na 400 m :grin: . Mam nadzieję że nie tylko ja się z rodzinką pojawię. I już muszę zacząć dbać o kondycje 8-)
WOWik:)))
No jasne, mysle ze sie polubimy z Twoja Milady (hm..czemu misio do mnie nigdy tak słodko nie mowi :zakrecony: tylko "Kiciu i Kiciu";)
A oczywiscie to ze beda tam kobiety nie znaczy ze bedziemy zmywac, zastrzegam..zeby nie bylo:DDD ;)

Jedruś:) - jestes chyba tutaj jedyny z "rodzinka" doslownie:))
Milo bedzie, wierze ze Twoja Pani unika tematu
kolor kupki";) A wlasciwie, to bedzie chyba jedyny taki zlot
"totaknie mieszany?":)

Sierako - bedziesz z el Mary:)?
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Jedrus pisze:
dzieci... z tego co mi wiadomo to lubi :-D bedzie bawic!!!

a o kondycje... hmmm... w jakim sensie... myslisz o tych samych gardlowych sprawach o ktorych mysle ja? :grin:
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

wow pisze: dzieci... z tego co mi wiadomo to lubi :-D bedzie bawic!!!

a o kondycje... hmmm... w jakim sensie... myslisz o tych samych gardlowych sprawach o ktorych mysle ja? :grin:
To być może też :grin: A kondycja hmhmh obiecałem -beny-'emu wyscig wózków na 400 m :grin: :grin:
CTM#119
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Izunia pisze:A oczywiscie to ze beda tam kobiety nie znaczy ze bedziemy zmywac, zastrzegam..zeby nie bylo:DDD ;)
ktos o tym wspomnial? naczynia beda jednorazowe... a opieka nad Jedrusiem juniorem to chyba godne kobiety zajecie... zreszta sam sie z malym chetnie pobawie, zeby nie bylo ze jestem taki anty rodzinny...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Jedrus pisze:A kondycja hmhmh obiecałem -beny-'emu wyscig wózków na 400 m :grin: :grin:
o zartujesz!!! teraz sobie przypominam... fakt! - beny - tez bedzie familijny... o stary... wspolczuje... 400m z wozkiem i to w sprincie, a potem trzeba jeszcze wrocic... wspolczuje... biore kamere!!! o zdecydowanie!!! marog zrobi z tego niezly rudnics part 2 :grin:
c20rsa, czlowieku meeen!
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

ooo Jedrus... tera to mnie postawiles przed faktem dokonanym... juz sie chyba nie wywine... tylko nie sadze, ze uda mi sie wyciagne moja wife na dwa dni, a sam zamierzam zabyc dluzej... coz Jedrus, slowo sie rzeklo... cosik wykombinuje, zrobie chyba Rudnik piknik party z familka, przybede na dwa cary i odesle rodzinke wieczorowa pora home, a sam zajme sie z Wami ta gardlowa sprawa :oko:

Trza bedzie jeszcze ino zrobic tjunik wozka, rzucic troche glebe i lepsze laczki zalozyc bo z motorem to niewiele sie juz da zrobic... stary rocznik :oko:
Beny CTM #081
Jedrus
Swój
Kontakt:

- beny - pisze:ooo Jedrus... tera to mnie postawiles przed faktem dokonanym... juz sie chyba nie wywine... tylko nie sadze, ze uda mi sie wyciagne moja wife na dwa dni, a sam zamierzam zabyc dluzej... coz Jedrus, slowo sie rzeklo... cosik wykombinuje, zrobie chyba Rudnik piknik party z familka, przybede na dwa cary i odesle rodzinke wieczorowa pora home, a sam zajme sie z Wami ta gardlowa sprawa :oko:

Trza bedzie jeszcze ino zrobic tjunik wozka, rzucic troche glebe i lepsze laczki zalozyc bo z motorem to niewiele sie juz da zrobic... stary rocznik :oko:
Hmmm no cóż nie chcę stawiać kogoś pod murem. Ja się zastanawiałem nad jednym dniem ale od rana do końca (moja wife ma uprawnienia do powożenia więc nie ma sprawy).
A....motor no cóż ja mam ten sam problem :grin: :grin:
CTM#119
- beny -
Nowy
Kontakt:

No wlasnie Jedrus, 4-miesieczne baby meczyc noca w polowych warunkach... hm, jakos tego nie widze... z drugiej strony nastawilem sie na dwa dni, wiec musze to jakos pogodzic... taka rola ojca, trza kombinowac.
Poki co obstaje przy 2 carach, zabiore tescia lub szwagra, coby potem rodzinke odstawil bezpiecznie do domku, a sam zajme sie tym.... nooo... tym... jak to sie kurna nazywalo... no patrz wylecialo mi z glowy :oko:
Beny CTM #081
Izunia
Nowy
Kontakt:

- beny - pisze:coby potem rodzinke odstawil bezpiecznie do domku, a sam zajme sie tym.... nooo... tym... jak to sie kurna nazywalo... no patrz wylecialo mi z glowy :oko:
A czemu Twoja żona nie moze zostać na calosc,przeciez wiesz ze bedzie fajnie, nie chce? Nie lubi? Czy nie moze?

A wogole w jakim wieku sa Twoje dzieci? Tj czy masz wiecej;)?
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Iza będę z Mary ale na razie tylko w Modlinie.

A teraz pytanie do wszystkich - wy chcecie w Modlinie zostać 2 dni?? W takie zimno?? Chyba, że o Rudnikach mówicie to co innego :)23 :)23
Jedrus
Swój
Kontakt:

Nie no Sierak tylko o Rudnikach, ale wiesz z 0,5 rocznym dzieckiem pod namiot albo w samochodzie to nie bardzo. No chyba że jakiś hotel się wymyśli.
CTM#119
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Nie łam się Jedrus - damy rade i coś się wymyśli :-D
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

noc w rudnikach dla malych dzieci moze byc ciezka :) nie zapominajmy o ctm audio show w nocy :D hehehe bedzie glosno, zreszta tak jak zwykle :P puscimy sobie dres radio i jazda :D ci co byli na pierwszych rudnikach wiedza o so chozi
c20mboT
- beny -
Nowy
Kontakt:

Izunia pisze:
- beny - pisze:coby potem rodzinke odstawil bezpiecznie do domku, a sam zajme sie tym.... nooo... tym... jak to sie kurna nazywalo... no patrz wylecialo mi z glowy :oko:
A czemu Twoja żona nie moze zostać na calosc,przeciez wiesz ze bedzie fajnie, nie chce? Nie lubi? Czy nie moze?

A wogole w jakim wieku sa Twoje dzieci? Tj czy masz wiecej;) ?
Nie chodzi Izunia o zone, ale o dzieci. Mlodsza lady w maju bedzie miala dopiero 4 miesiace (tydzien starsza od synusia Jerdusia:), tak wiec nocka pod namiotem nie wchodzi w rachube, starszy syn ma 4 lata i jesli pogoda by dopisala to namiot dla niego moglby byc frajda. Plusem dla mnie jest to ze do Rudnik mam 60km wiec nawet gdybym musial sam rodzinke odwiezc home to da sie zrobic. Ja w kazdym badz razie z imprezki nie zamierzam rezygnowac - musze w koncu Was poznac w real mode ;)
Beny CTM #081
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

- beny - pisze:Ja w kazdym badz razie z imprezki nie zamierzam rezygnowac - musze w koncu Was poznac w real mode ;)
:)2
c20rsa, czlowieku meeen!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”