ODEZWA DO KLUBOWICZÓW!!!

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
UcHO
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

ODEZWA DO KLUBOWICZÓW!!!

Post autor: UcHO »

Słuchajcie, zadaniem tego postu nie jest abyście mi odpisywali, że to że tamto bo mnie to guzik interesuje!!!
Chodzi mi o te klubowe dywaniki które udało nam się w jakiś sposób prawie zrealzować. Otóż jak napisał Gabson sprawa ma się tak że cena dywaników to 75 zeta za 4 dywaniki z wyszytym logo i obszyte czy jakoś tak. Nie jest to mało ale nie jest to i dużo :(
Chciałbym do was wszystkich zaapelować do składania zamówień, mamy teraz łącznie z Gabsonem 11 zamówień. Cena za 20 kompletów kształtuje się w przedziale 45 - 50 zeta, więc myslę że facet opuści do tych 45. Więc co to jest 45 zeta za 4 dywaniki, wychodzi że jeden dywanik będzie kosztował 10 zł, powtarzam 10 zł, niepowtarzalny dywanik!!!. Więc składajcie zamówienia, potrzeba nam 20 osób, jeszcze 9. Co to jest za pieniądź, gdzie dostaniecie za taką cenę dywaniki?
A teraz fakty: jest zima, no może u niektórych jej koniec :-P dywaniki są stare, brudne, śmierdzące, pewnie jeszcze u niektórych wytarte, więc pora je zmienić, myślę że każdy szanujący się klubowicz wykombinuje te pare groszy na tego typu dywanik. Prosimy o wpisy. Dziękuję za uwagę.
Prosimy o wpisy. Dziękuję za uwagę.
p.s.
Nie róbmy obciachu Gabsonowi i Marogowi przed tym kolesiem. Gabson tyle się nadzwonił i napisał więc uszanujcie jego godność i składajcie zamówienia.
Tyle na dziś, pozdrawiam i naraZka, jeszcze raz proszę o składanie zamówień!!!
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

ZAMÓWIENIA SKŁADAJCIE WRAZ Z JAKIMŚ KONTAKTEM W POŚCIE

Przyklejony: ZAMÓWIENIA NA DYWANY
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

EEEEEEEEEEEE klubowicze, jeszcze dwóch, czech ludziuf nam potsheba :), zapisywać się bo chcę swoje dywaniki :-P :-P :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”