WYBIERAMY OSTATECZNY MODEL KLUBOWYCH DYWANIKÓW
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- marog
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
macie 3 pliki w katalogu : http://www.ctm.pl/ctm/ctm1.jpg http://www.ctm.pl/ctm/ctm2.jpg http://www.ctm.pl/ctm/ctm3.jpg

--------
Pozdrawiam
Marog
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Dla mnie ok. Ja sie na to pisze, tylko zastanawiam sie czy napis CLUB w literze M jest konieczny. Moim zdaniem i tak niebardzo go widac. Ale jak zwykle niech decyduje wiekszosc, ja sie dostosuje.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
mam kilka pytań, otóż, czy prezentowany materiał na zdjęciu nr 2 jest to materiał z którego będą zrobione dywaniki, mam nadzieję że nie
Drugie pytanie to co pokazuje zdjęcie nr 3?
A po trzecie to Marog, Gabson, wasza opinia się liczy, zdjęcia zdjęciami, Wy widzieliście jak to wygląda i czy jest praktyczne i czy OK? Wypowiedźcie się! Czy jest OK czy NIET
Myślę że nie tylko ja czekam na te odpowiedzi, no i jak ostatecznie z ceną?
Drugie pytanie to co pokazuje zdjęcie nr 3?
A po trzecie to Marog, Gabson, wasza opinia się liczy, zdjęcia zdjęciami, Wy widzieliście jak to wygląda i czy jest praktyczne i czy OK? Wypowiedźcie się! Czy jest OK czy NIET
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Aha i jeszcze jedno, ja również uważam że napis Club na literce M jest nie potrzebny, raczej z góry za bardzo nie będzie widoczny i lekko psuje efekt wizualny. Więc myślę że albo go usunąć, lub nie zostawiać wolnego miejsca na jego literki(tak mi sie wydaje że jest zrobione widząc po zdjęciach) tylko niech również będzie zrobiony czarną nicią! I najważniejsze co mi do głowy przychodzi, to jest wyszywane? Bo dla mnie to to nie przypomina wyszywanego
. Oceńcie Wy co widzieliście czy to trwałe będzie czy po pierwszym odkurzeniu dywanika czy trzepani rozleci się. Czekam... 
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Co jest nie tak z materiałem z którego ma być zrobiony dywan????
Naszym zadniem jest OK.
Technika wykonania: Widzieliście jakiekolwiek dywany w jakim super markecie po 80-90 PLN lub w sklepach motoryzacyjnych ewentualnie na giełdzie. ???
Technika wykonania jest taka sama.
Nie przypominam sobie żeby była mowa o wyszywaniu dywanu.
Technicznie wygląda to w sposób jakby w jakiś dziwny sposob było to natryskiwane mareriałem na goraco.
Ten nais ma wysokość włosia na jakieś 1-2 mm.
Dywan jest gładki czarny z takim sztywnym czymś pod spodem zapobiegajacym ślizganiu się dywana. Doszliśmy do wniosku że litery C i M trzeba zaokraglic na rogach oraz powiększyć cały napis o 1 - 1,5 cm.
Proszę również o wypowiedzenie się na ten temat maroga.
PS nie wiem czemu spód wyszedł na popielaty kolor i jakieś ciapki na dywanie.
On na górze i pod spodem jest czarny.
Mam go więc mogę go komuś przesłać pocztą
Naszym zadniem jest OK.
Technika wykonania: Widzieliście jakiekolwiek dywany w jakim super markecie po 80-90 PLN lub w sklepach motoryzacyjnych ewentualnie na giełdzie. ???
Technika wykonania jest taka sama.
Nie przypominam sobie żeby była mowa o wyszywaniu dywanu.
Technicznie wygląda to w sposób jakby w jakiś dziwny sposob było to natryskiwane mareriałem na goraco.
Ten nais ma wysokość włosia na jakieś 1-2 mm.
Dywan jest gładki czarny z takim sztywnym czymś pod spodem zapobiegajacym ślizganiu się dywana. Doszliśmy do wniosku że litery C i M trzeba zaokraglic na rogach oraz powiększyć cały napis o 1 - 1,5 cm.
Proszę również o wypowiedzenie się na ten temat maroga.
PS nie wiem czemu spód wyszedł na popielaty kolor i jakieś ciapki na dywanie.
On na górze i pod spodem jest czarny.
Mam go więc mogę go komuś przesłać pocztą
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Teraz tylko trzeba naklonic innych zeby sie zdecydowali bo tylko w ten sposob cena bedzie przystepna, a poza tym jest to pierwsza inicjatywa clubowa i moim zdaniem fajnie by bylo jakby duzo ludzi mialo taki sam akcent w swojej furce. Niech ludzie wiedza, ze to pozadny club a nie jakas podpierducha.

Fillip---->C T M #157
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Więc tak: skoro mówią 2 osoby które to widziały że jest ok więc musi byc ok - po prostu myśle że nie dali by sprofanować klubowego loga( ja im ufam), a poza tym widziałem maroga corse kiedy jescze ją miał i stwierdzam że chłopaczyna gust posiada, więc myśle że będzie wporzo... . A co do zdjątek to jak zawsze nic one nie przedstawiają( przynajmniej dla mnie) więc ja chce to na żywo zobaczyć (oznacza to że podtrzymuje swoje zamówienie). A tak nawiązując do tych fotek to w końcu te literki są szare czy białe bo ze zdjęcia wynika że są białe. Aha rzecz najważniejsza jaka została ustalona ostateczna cena tego czegoś ??
PS. pozdrowienia przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
I znowu się powtórze, ale chyba ostatnio to troszke podziałało więc może (chyba Sierak to zrobił ) by znowu wysłać po mailu do wszystkich z klubu .Teraz by były same konkrety i w szczególności nowa atrakcyjna cena. Myśle że pare sztuk by napewno się zainteresowało.
PS. Pozdrowienia przesyła Criters
PS. Pozdrowienia przesyła Criters
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
ja biore i k....wa prosze nie narzekac bo znowu skonczy sie na czczym gadaniu a tego nie lubie zrubmy cos z tym wkoncu i nie marudzcie jak stare baby na rynku gabson dla mnie komplet z niebieskim obszyciem gratuluje wynikow masz u mnie BROWAR na pierwszym zlocie i oby nasze pomysly inne szly w takim zajebistym tepie dla GABSONA I MAROGA HIP HIP HURA a zeby bylo wam wstyd jestem bezrobotny od paru dni

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a ja w sumie nadal nie wiem, obszycie jest juz ustalone tzn tylko czerwone lub niebieskie? czy moge np. zielone miec?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- marog
- Nowy
- Kontakt:
nie wypowiadalem sie wiec sie wypowiem :
moje zastrzezenia :
1. literki trzeba bedzie (moim zdaniem) lekko powiekszyc bo napis byl troszke maly
2. Zaokraglenie na brzegach liter bo wydawaly sie jakies takie wydarte - trzeba by to bylo poprawic
3. nie ma bialego jest szazre - ale to go konca nie jest zastrzeznienie bo to dywaniki i sami wiecie jak sie zachlapie to bialego juz nie dopierze a na szarawym mniej widac
Reszta jest calkiem wporzo - jak za ta cene to naprawde OK jeszcze jak dojdzie obszycie to juz wogole bedzie spoko - nie wiem tylko jak z wycieraniem sie tych dywanikow no ale skoro gosc tym handluje caly czas to chyba nie jest najgorzej
moje zastrzezenia :
1. literki trzeba bedzie (moim zdaniem) lekko powiekszyc bo napis byl troszke maly
2. Zaokraglenie na brzegach liter bo wydawaly sie jakies takie wydarte - trzeba by to bylo poprawic
3. nie ma bialego jest szazre - ale to go konca nie jest zastrzeznienie bo to dywaniki i sami wiecie jak sie zachlapie to bialego juz nie dopierze a na szarawym mniej widac
Reszta jest calkiem wporzo - jak za ta cene to naprawde OK jeszcze jak dojdzie obszycie to juz wogole bedzie spoko - nie wiem tylko jak z wycieraniem sie tych dywanikow no ale skoro gosc tym handluje caly czas to chyba nie jest najgorzej

--------
Pozdrawiam
Marog
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Mam jescze jedną propozycje odnośnie wypromowania naszej oferty dywanikowej. Wiem że wymyslam to zawsze wszystkim innym ,tylko nie sobie ale może tym razem Flliper zamieścił by w dziale "co nowego" naszą ofertę. Myśle że to mogło by odnieść największe skutki bo nie każdy z klubowiczów wchodzi na forum (ja przynajmniej nie pokazywałem się na nim około pół roku od daty rejestracji ) z czego nie jestem zadowolony zbytnio ponieważ myśle że jezdził bym dzisiaj z "bad lookiem" - a tak to czegoś mi brakuje w tym przodzie ( chociarz nie mówie że jest żle)
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Mam jescze jedną propozycje odnośnie wypromowania naszej oferty dywanikowej. Wiem że wymyslam to zawsze wszystkim innym ,tylko nie sobie ale może tym razem Flliper zamieścił by w dziale "co nowego" naszą ofertę. Myśle że to mogło by odnieść największe skutki bo nie każdy z klubowiczów wchodzi na forum (ja przynajmniej nie pokazywałem się na nim około pół roku od daty rejestracji ) z czego nie jestem zadowolony zbytnio ponieważ myśle że jezdził bym dzisiaj z "bad lookiem" - a tak to czegoś mi brakuje w tym przodzie ( chociarz nie mówie że jest żle)