Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
a i mnie tez sie podoba ale raczej samochodu se nie pomaluje
ten tylny zderzak to oryginal ??/? bo jakos tak wiecej zaslania chyba ze corsa sie opuscila troszke
a tak odchodząc od tematu to jak przerobić tylny zderzak żeby tak ładnie schować tablice????????
Musze to zrobić bo mam płaską klapę a tablica tak na wierzchu to strasznie hamsko wygląda.
Wycinasz dziure pod rejestracje, zaslepiasz to zywica i mata szklana od tylu (kilka warstw) z stosownym wglebieniem, potem wzmacniasz
jakims plaskowniczkiem (najlepiej perforowany bo jest lekki), pozniej znowu mata i zywica zeby ladnie bylo i od tylu.
Nierownosci poprawiasz szpachla, szlifujesz papierem, polerujesz na mokro, podklad, lakier i voila.