Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
na poczatku myslalem, ze mialbym wr... i tak kombinowalem ze moze wr ona, albo cos... ale jednak za 1000 zeta to mozna zrobic cos ciekawszego... w0 wiq jest kuszace, ale nieeeeee... drogo i rzuca sie w oczy za bardzo...
Kiedyś był temat o tablicach - jakiś gość chyba z Wrocka się ogłaszał że dla klubu robi taniej - jak oryginał z pleksy, akurat na zloty - dla mnie super. Ale temat upadł, mam nadzieję że teraz dywaniki tak nie upadną.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
no fakt! ale na impreze bede mogl zapodac po prostu tablice wow... wowiq wchodziloby (ewentualnie) w rachube w przypadku legalnych blach, ale na takie szkoda mi kasy... poza tym jest to niemozliwe, wiec mam spokoj duszy
Jesli chodzi o indywidualne blachy to wszystko piknie ladnie poki ktorejs nie zgubisz (chcacy lub niechcacy ). Wtedy nie mozesz dorobic jednej tylko komplet za kolejny 1k i juz nie mozesz miec tego co miales, tylko musisz wykumac inna nazwe... ot... chory kraj... pociac sie to malo .