Zasypana Corsiawka vs. beszczelny ciec
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zasypana Corsiawka vs. beszczelny ciec
Nie jezdzilem swoim bolidem przez kilka dni i tak mi go zasypalo ze zrobil sie garbus
Nie moglem wyjechac z parkingu,nic nie odsniezony biora 160 zeta miesiecznie a ciec chodzil i sie smial ze nie moge wyjechac.Jak juz prawie dojechalem do bramy laskawie podszedl i zaoferowal swoja pomoc.Wczesniej z jakims taksiarzem cos pieprzyl chyba o mnie bo pokazywal na Corsiawke,kiedy ja w tym czasie odsniezalem sobie droge.Ja mu mowie ze to skandal zebym sam sobie odsniezal droge do wyjazdu,zajelo mi to 30 minut i ze zamiast chodzic powinien on to zrobic w koncu siedzi tu za moje pieniadze,to on mi na to ze nie umiem jezdzic,ze jakas baba bez problemu wyjechala.Ja mu na to mowie zeby wsiadl za fajere i pokazal jak nalezy wyjechac to on mi znowu ze powinienem miec opony zimowe i nic nie bedzie pokazywal.A na koniec jeszcze z tekstem "chcialem panu pomoc,ale jak tak to sie pan bujaj sam"(jak juz prawie wyjechalem).No cham i beszczelny po maksie.Tak to sie do klientow nie podchodzi.Chyba pogadam z szefem tego pierdolnika,bo to juz lekkie przegiecie.P.S. jak jutro bede odstawial furke i nie bede mogl wjechac to postawie na srodku tak ze nikt nie przejedzie,beda jaja jak berety.
Pozdro.
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Re: Zasypana Corsiawka vs. beszczelny ciec
[quote="zgubek"]Nie jezdzilem swoim bolidem przez kilka dni i tak mi go zasypalo ze zrobil sie garbus
Nie moglem wyjechac z parkingu,nic nie odsniezony biora 160 zeta miesiecznie quote]
ale w stolicy zdzierają. ja płace połowe tego.
a swoją drogą za takie pieniądze to powinni codziennie wszytkim z parkingu szyby skrobać.... a raz w miesiącu fury myć.....

a swoją drogą za takie pieniądze to powinni codziennie wszytkim z parkingu szyby skrobać.... a raz w miesiącu fury myć.....

-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Zgubek ja mam podobną sytyację tylko że z sąsiadem, on mi wjazd na podwórko zasypuje bo swój odśnieża, bo twierdzi ze z samochodu kozysta, bo jeździ 3 razdy do roku, raz na święta a dwa razy do mycia. więc ja mu jego śnieg spod mojego wjazdu przenoszę na jego i tak na zmianę, aż dziś się wkurwi... i z kumplem pozgarnialismy ile wlazło śniegu i mu zaniosłem pod same drzwi i jakoś nie wychodzi już odśnieżać!!!
Tobię radzę gadaj z szefem, ale najpierw weź i zasyp mu wyjście z jego dziupli na parking odrobiną śniegu żeby wyleźć nie mógł i będziecie za dzisiaj kwita
Pozdrawiam
Tobię radzę gadaj z szefem, ale najpierw weź i zasyp mu wyjście z jego dziupli na parking odrobiną śniegu żeby wyleźć nie mógł i będziecie za dzisiaj kwita
Pozdrawiam
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
he he... radykalne, ale popieram w calej okazalosci...UcHO pisze:Zgubek ja mam podobną sytyację tylko że z sąsiadem, on mi wjazd na podwórko zasypuje bo swój odśnieża, bo twierdzi ze z samochodu kozysta, bo jeździ 3 razdy do roku, raz na święta a dwa razy do mycia. więc ja mu jego śnieg spod mojego wjazdu przenoszę na jego i tak na zmianę, aż dziś się wkurwi... i z kumplem pozgarnialismy ile wlazło śniegu i mu zaniosłem pod same drzwi i jakoś nie wychodzi już odśnieżać!!!![]()
Pozdrawiam
Beny CTM #081
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a ja place 7pln/miesiacThaurin pisze:To chyba sa uroki zycia w stolicy.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym