no i mamy Basiste w wojsku :(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Jef_058 PTK
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
REN pisze:ja mam troche daleko wiec nie przyjade
Tego to mu hayabusa juz nie pokazuj...Marog pisze:No ja tez raczej daleko mam ale dla tych z wroclawia to chyba nie bedzie problem.
O ile RENa jeszcze mozna zrozumiec bo z Wawki chujowa droga to Krakow przy dobrych wiatrach moze sie do Wrocka uwinac w niecale 3 godzinki i to po jednej z najlepszych autostrad Polski (nie liczac tych 20km za Gliwicami
Jesli bedzie jakas ekipa z malopolski to bede sie pisal.
Haya juz napisal... 28 luty... niechze przynajmniej dolny slask nie zawiedzie.Adam_XXL pisze:często jestem we wrocku więc może... kiedy ta impreza
Beny CTM #081
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Rotfl:)) Przeca to skrót. BASISTA=BASTA to skrócik:) Tak jak do Sierakowskiego mówi sie Sierak (a my jeszcze El Sierako:)marog pisze:Izunia to nie Basta a Basista
Albo jak do Hayabusa poprostu Haya:)
Przeca my z Basista zesmy brudzia (bruderszaft) juz w Rudnikach pili, wiec jak mozecie sadzic ze zapomnialam jaka ma ksywe
CTM #102 błąd_yna