dywaniki

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

dywaniki

Post autor: _balt_ »

sluchajcie a moze bysmy sobie cos takiego zorganizowali tylko z logo CTM http://www.ctm.pl/images/zdjecia/big028.jpg
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Mi bardziej podobają się dywaniki z karbowanej blachy :-D
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Ale musiałoby się złożyć więcej chłopaków żeby taniej wyszło :D
Obrazek
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Ja w sumie też bym był chętny na coś takiego tylko moim zdaniem taki napisik CTM z brzegu dywanika odwrócony w stronę drzwi był by lepszzym pomysłem - bo jak to będzie naklejka to to się zaraz wytrze w takim miejscu jak tam (na środku) a tak będzie nam długo służyć i lśnić........... :D :D :D
Pozdrowienia przesyła Criters
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Dla mnie również bardzo się podobają dywaniki z blachy ryflowanej, lecz trzeba pamiętać że są cięższe, trzeba by je było czymś obrobić na bokach bo inaczej woda by spływała prosto pod nie więc po pewnym czasie coś na pewno zaczeło by gnić :(, jeżeli chodzi o te z logo CTM'u to ja się piszę nawet zaraz, więc co? kto ma z takim czymś kontakt, może ktoś z wawki bo tam podobno wszystko można dostać i wytworzyć :)
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

To ja się wypowiem na ten temat.

Co chwila widzę padają takie pomysły ale moim zdaniem jest Nas za mało żeby sobie coś takiego zorganizować. Bo ile by było tych dywaników - góra 10. A kto nam coś takiego zrobi na zamówienia w ilości sztuk 10 ... he? Co innego tablice z nickiem albo z nazwa Waszego samochodu. Ten temat już w Izą wybadaliśmy i jakby ktoś chciał (ale to musi być dużo zamówień) to możnaby pomyśleć. To są tablice z takiej samej blachy jak te prawdziwe tylko bez flagi Polski i tego niebieskiego paska.

Reasumując dywaniki pewnie też by się załatwiło ale nie w takich ilościach. Więc sami widzicie ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
UcHO
Weteran
Kontakt:

To może po prostu każdy kto chciałby takie dywaniki posiadać niech napisze tu że chce bez żadnych wywodów i wtedy łatwo policzyć ilu z nas by chciało takie cuś :-P
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

dowiem sie chlopaki co mozna z tymi dywanikami zrobic. mysle, ze to jest do zalatwienia. ale lepsze chyba wyszywane, co? bo nadruk jest na krotko i badziewnie wyglada.
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Pewnie że wyszywane lepsze i może jeszcze czymś zabezpieczone, żeby tego kobieta przypadkiem obcasem nie poszarpała :-D
- beny -
Nowy
Kontakt:

Post autor: - beny - »

UcHO pisze:Pewnie że wyszywane lepsze i może jeszcze czymś zabezpieczone, żeby tego kobieta przypadkiem obcasem nie poszarpała :-D
To nie zabezpieczaj dywanikow tylko kobiece obcasy :oko: :-D :-D

BTW mam dojscie do koszulek na siedzenia i moga byc z naszym logo... cena ok. 40zeta, kilka kolorow do wyboru.
Tu jest link, choc pewnie wielu z Was kojarzy o czym mowa
http://www.kegel.com.pl/strona1.htm#pokrowce%20koszuli
Beny CTM #081
gabson
Nowy
Kontakt:

Post autor: gabson »

Koszulki i dywaniki rzecz zajebista. Ale z obserwacji wynika że wszystkie takie pomysły padają. To samo było z t-szertami. Jeśli chodzi o tablice to na allegro gostek robi z flagą i niebieskim paskiem. Mogłbym się zaopytać ile by wziął przy większej ilości sztuk. Ale rzeczywiście trzeba by się było sprężyć, żeby coś w końcu wypaliło..... a nie duuuuuuuuuużo gadania a na tym koniec.
:placz2: Corsa A GSi :placz2:
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

te z allegro to sa jakies plastikowe... natomiast pomysly padaja, bo organizacja jest u nas taka a nie inna... duzo zapisanych, a aktywnych mozna policzyc na palcach jednej reki... poza tym kazdy kombinuje na wlasna reke...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Wow i tu masz racje ... tak tak było z koszulkami. A jeżeli chodzi o te tablice to my już gadaliśmy, iż moze by były jakieś zniżki na większe zamówienie, ale jakie to nie wiem bo nie ma chętnych. Tablice są fajne (nie to co na allegro - to nie plastiki). Widzieliśmy jak koleś je robił na naszych oczach i wyglądają naprawde profesjonalnie. Na zloty jak znalazł. REN już takie ma więc może potwierdzić, że wyglądają dobrze. Cena ... hmmm tak normalnie to 40 zeta jedna tablica.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
UcHO
Weteran
Kontakt:

A ja nadal twierdzę że chcę takie dywaniki i koszulki, tylko co ja mam poradzić skoro nikt inny nie chce :(, weźcie się ludzie do roboty i złóżmy się na coś i kupmy!!!
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Ucho- a nie mo.żna by kupić zwykłych (czyt. czystych) dywaników i zanieść ich do krawcowej czy tapicera żeby wyszył wzór? wtedy płaci się od wzoru, bez względu czy jest tego 10 czy 20....
A koszulkę samemu zrobisz.... wezmierz papier taki co się przykleja żelaskiem, wydrukujesz na kompie wzór i nalepisz, żadna filozofia...
( jak trafie wkońcu tą szóstkę w totka to wszystkim klubowiczom kupie takie dywaniki... :grin: i to jeszcze z numerami :oko: )
Obrazek
gabson
Nowy
Kontakt:

Słuchajcie. Jak naprawdę chcecie to skocze do kumpla którego ojciec robi dywaniki samochodowe i pokrowce i spytam jak by to wyglądało przy większej ilości. Ale musze wiedzieć na pewno czy na prawde chcecie czy nie.
Bo ja sie najeżdże, nagonie po giełdzie a potem zdecyduje się jedna osoba..............
Pal licho niech to już będzie ta jedna osoba ale na 1000 %
Od razu mówie że niczego nie obiecuje. Tzn nie wiem czy oni coś takiego by zrobili ale jak by zrobili to dowiem się jak by to wyglądało cenowo.

Nie wiem czy widzieliście jeszcze ramki na rejestracje..... też można zamówić z dowolnym napisem.
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Ja chcem takie dywaniki - bo i tak jak i tak na wiosnę bym coś takiego miał zamiar robić - jak nie zrobicie wy to ja se sam zrobie z napisem CTM :grin: :grin: :grin: . Ale chcem z wami wkońcu kumplami się zrzucić i będzie taniej więc ruszcie temat może na przyklejony albo niewiem co ale ten temat napewno nie umrze - ja go będę duchowo wspierał a jak by miał zniknąć z pierwszej strony to zwyzywam paru z was :grin: :grin: :grin: :grin: heheheh- najwyżej się obrażą ale temat wróci. Więc głowa do góry i załatwiajcie dywaniki z wyszytym logo CTM .Piszcie mnie jako pierwszego na listę oczekujących na dywaniki.

PS. Pozdrowienia z już zasypanego Rzesowa przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

oki widze ze tematk ruszyl wydaje mi sie ze u mnie nie ma mozliwosci zrobienia czegos takiego ale popyta bo jesli mniejsze miasto oczywiste ze jesli sie da to i mniejsze ceny:)
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

oki temat ruszyl tylko teraz PYTANIE za 100 punktow w ktorym miejscu dywanika ma byc CTM
gabson
Nowy
Kontakt:

Ja myśle że w lewym dolnym rogu. A na środku śmieszna grafika corsy. Ale na środku żaden napis długo nie wytrzyma.
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

sluchajcie ten samochodzik na srodku nie ma sensu ja na srodku zakladam prostokatny na nity kawalek blachy ryflowanej bo takowa posiadam :lol:
UcHO
Weteran
Kontakt:

ja podzielam zdanie balta, lekki kawałek blaszki na środku, a obok logo CTM'u, tylko najważniejsze jest jak na razie przybliżony koszt takich dwóch dywaników, żeby później sie nie okazało że ktos krzyknie 100 zeta za jeden, wtedy wątpię aby któreyś z nas kupił to cuś.
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Jak bedzie cos wiadomo wiecej na temat tych dywaników i jak bedzie przystepna ich cena przystepna to może tez sie na to pisze.Na razie czekam na dalszy rozwoj tej sprawy.
Powodzenia :zakrecony:
gabson
Nowy
Kontakt:

ja myśle że komplet powinien się zamknąć w 80 -90 PLN.
a co z pokrowcami ????? Mam się zapytać????
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Ja uważam, że logo CTM-u powinno być najprostrze wświecie i w lewym dolnym rogu ustawione w stronę drzwi. Fajnie by wyglądało np. Czarny dywanik obszyty wodoło czerwoną nitka i logo czerwone. Jeżeli chodzi o koszulki to one są ok do pewnego momentu. Ja w zeszle wakacje w mojej bylej polowce mialem takie czerwone no i zaraz po wakacjach je sciagnolem bo od slonca zrobily sie rozowe i juz.
W moim przypadku jeżeli sie zdecydujecie na cos konkretnie pisze sie na 100%. Mam nadizeje, ze wyjdzie z tymi dywanikami bo na wiosne i tak mialem zmieniac na nowe. :grin: :grin: :grin: Apropos cos mi sie wydaje, ze koles na Allegro robi welury z nadrukami roznych marek. Zapytam sie go ile by wzial za komlpet dwoch chodniczkow z konkternym logo przez nas ustalonym.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Fillip
Swój
Kontakt:

Wyslalem temu kolesiowi zapytanie. Na allegro cena za komplet to 75,-.
Mysle ze jesli bylo by nas wiecej to to jest mozliwosc stargowania troche z ceny.
Pozdr.
Fillip---->C T M #157
UcHO
Weteran
Kontakt:

Gabson, Fillip zbijajcie z ceny, jak zejdziecie poniżej 70 zeta to biorę :), i to natychmiast :)
Fillip
Swój
Kontakt:

Ucho. To na bank. Ale obawiam sie, ze cena w duzej mierze bedzie uzalezniona od ilosci chetnych a nie od moich targow :grin: :grin: :grin:
Fillip---->C T M #157
gabson
Nowy
Kontakt:

słuchaj. napisz do faceta jaka cena przy 5 kompletach, 10 , 15 i 20. Jak facet odpisze to zorientujemy sie ile osób to chce i jeszcze cos oberwiemy z jego ceny.
popieram pomysł w stylu - czarny dywanik obszyty na czerwono + lok skierowane w strone drzwi . myslę że wymiary loga to na Wysokość liter jakieś 10 cm a szerokość taka żeby pasowało do wysokości.
UcHO
Weteran
Kontakt:

Tak aby logo było po środku od drzwi, ale 10 cm gabson to chyba lekka przesada, wtedy długośc by wynosiła jakieś 35 cm, za duże, moim skromnym zdaniem 7-8 cm wystarczy. ALe trzeba powiedzieć aby było to tak zrobione aby tego za bardzo nie zabrudzić i nie porwać szybko! Szukajcie do kompletu tego na pięć osób jeszcze 4, bo ja się piszę na 100% :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”