Super stronka
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
gabson
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Super stronka
Witam.
Może ją znacie..... ja nie.......
stronka rewela wystrczy wpisać w wyszukiwarce potrzebly model i wuala wszystko jest ...... tylko jak zwykle te ceny......
http://www.pvdnet.co.uk/
Może ją znacie..... ja nie.......
stronka rewela wystrczy wpisać w wyszukiwarce potrzebly model i wuala wszystko jest ...... tylko jak zwykle te ceny......
http://www.pvdnet.co.uk/
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
W funtach - dziekuje a czy ktoś wie co to takiego jest Indicators - to jest w oświtleniu ??? czy to są może kierunkowskazy????Clear (not e-marked) a to w nawiasie to co to takiego????bo w sumie jak lampki tylnie mogę miec za około 550 pln czyste Do corsiawki A to może zacznę zbierać kaske i czy ta cena to jest za parę czy za sztukę???????
Pozdrowienia przesyła Criters
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
apropo cen moze ktos zalatwic troche taniej w miare mozliwosci zawieszenie Eibacha ( nie gwintowane
) , moze weitec ale wolalbym eibacha do corsy 1,4 16v
bo widuje eibacha po 1900zl no i mnie nie za bardzo stac jeszcze wiec moze ktos obraca sie w tych kregach a skoro juz kupowac to cos dobrego zeby nie wymieniac za rok:)
moze jest ktos kto widuje jakies promocje w niemczech bo wiem ze i takie bywaja
dzieki

bo widuje eibacha po 1900zl no i mnie nie za bardzo stac jeszcze wiec moze ktos obraca sie w tych kregach a skoro juz kupowac to cos dobrego zeby nie wymieniac za rok:)
moze jest ktos kto widuje jakies promocje w niemczech bo wiem ze i takie bywaja
dzieki
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen