Ale to i tak nie koniec bajki bo sejm moze odrzucic weto prezydenta
Chwala Kwasowi - ustawa nie przeszla
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- beny -
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Chwala Kwasowi - ustawa nie przeszla
ZAWETOWAL
Beny CTM #081
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Barany nawet nie maja pojecia, ze sie do koryta nie dopchaja... wszystko im wezmie Guzowaty i reszta czerwonych zlodziei.Szwagier pisze:Cholera mam nadzieje ze odwetu nie odrzuca,bo szkoda naszych Corsinek. Tylko pieprzeni rolnicy są za,bo chca se kieszenie kapucha napchac,gospodarke ratować,ożywić.Barany nie mają pojęcia jak to w ogole dziala na silniki!!!
Niech juz ta ustawa wejdzie, ale niech to jest napisane z glowa: obok biopaliw zwykla Pb, no i niech tego syfu dodaja stopniowo.
Beny CTM #081
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
co do odrzucenia weta to jest to prawdpodobny scenariusz, bo poza poslami lpr ( :0 ) i kilkoma ktorzy sie wstrzymali wszyscy glosowali za ustawa!!! tak wiec odrzucenie weta jest mozliwe... ale chyba szykuja nowele tej ustawy, aby jednak byla mozliwosc wyboru. zreszta dla mnie to jest i tak jedna wielka gra, w ktorej my jestesmy pionkami... duzo gadania o miejscach pracy, o ekologii... a to jedna wielka bzdura... chodzi o kase, o koncesje...
ustawa miala przejsc, zeby mozna bylo pohandlowac koncesjami (nawet umowy offsetowe do f16 mowia o inwestycjach w biopaliwa, wiec bedzie mozna amerykanom sprzedac koncesje), zeby gorzelnie, tlocznie i kilka innych zakladow bedacych w rekach pewnej grupy bedacej u wladzy mialo szanse na pieniadze po kadencji, eeech... jeszcze kilka innych powodow moznaby wymienic - brzydze sie tym!!! a ekologia i rolnicy sa na ostatnim miejscu - oni ida w to jak w dym, bo daja sie omamic demagogii politykow i argumentacji usmiechnietych debilo-"specjalistow".
rece opadaja! nic tylko rzucic ten kraj!!!
ustawa miala przejsc, zeby mozna bylo pohandlowac koncesjami (nawet umowy offsetowe do f16 mowia o inwestycjach w biopaliwa, wiec bedzie mozna amerykanom sprzedac koncesje), zeby gorzelnie, tlocznie i kilka innych zakladow bedacych w rekach pewnej grupy bedacej u wladzy mialo szanse na pieniadze po kadencji, eeech... jeszcze kilka innych powodow moznaby wymienic - brzydze sie tym!!! a ekologia i rolnicy sa na ostatnim miejscu - oni ida w to jak w dym, bo daja sie omamic demagogii politykow i argumentacji usmiechnietych debilo-"specjalistow".
rece opadaja! nic tylko rzucic ten kraj!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
wow już lepiej nic nie mów...mi się już nie chce nawet narzekać bo jak co jakiś czas myśle iż z naszej Polski jednak coś będzie to za kilka dni "masz baba placek" kllejny numer i znowu utwierdzam się w tym iż trzeba z tą wiać puki czas. Mi to już ręce opadają i już nawet nie chce mi się o tym myśleć...po prostu porażka
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją