<BR>

<BR>
No bo jak dla mnie to ......... Kozak.....

Moze zadziala jak powiesz, ze wszystkie laski sie beda ogladac???gabson pisze:widze że wszystkim si podoba. Powiedzcie tylko jak przekonać do tego moją żoncie.............
Ona też tym autem jeździ.........
Stwierdzenie, że każdy facet się będzie za nią oglądał nie skutkuje.![]()
![]()
Wymyślcie coś![]()
![]()
Jobla to bys dopiero zalapal jakbys nie mial zadnych pasji... jak czlowiek nie ma co robic to dostaje do glowy i wtedy dopiero ma jobla. Przekonaj kobietke, ze to ona jest naj..., a corsawka zawsze bedzie druga (ale sciema cogabson pisze:Ona lubi. Ale nielubi jak jest auto. Tzn. Uważa że mam za dużego jobla na tym punkcie ........................
Marog... film jest po prostu przechuj... pol godzinki z koparka na glebie... szkoda, ze na spocie byly tylko wozki z vw group... milo by bylo zawiesic oko na jakims opelku...marog pisze:mowisz ze to jest wersja EXCLUSIVEale zajebioza sprawa mam filmik na ktorym goscie sobie jada z lekko uchylonymi takimi drzwiami - kozacko to wyglada
a wogole to film jes bomba prawie 30 min ze zlotu w niemczech - link do niego jest gdzies na glownym - polecam sciagnac tylu przyglebionych na maksa aut jeszcze w zyciu nie widzialem co jedno to nizej i przy takich przyjechac na standardowym zawieszeniu to bylby tuning