kolejak w wydziale KOMUNIKACJI heheee
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
kolejak w wydziale KOMUNIKACJI heheee
wladza zabrala mi dowod rejestracyjny za slaby bierznik(czegos musieli sie czepic) i podobno opony wystawaly mi poza obrys auta ale juz zimoweczki ma moja mala ale brzydko wyglada male pytanko czemu wladza dopiepr........ sie do nas czyli do ludzi ktorzy maja autka troche ladniejsze od innych fabycznych anie do kolesi ktorzy woza fiatami zdezelowanymi posklecanymi na tasme klejaca i sznurki i sznureczni co wy na to nie wiem jak u was ale u mnie w gronie ludzi korzy kochaja auta i o nie dbaja bardziej czasami niz o swoje kobiety wstrzymywanie dowodow rejestracyjnych jest nagminne!!!!
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja juz chyba na ten temat sie wypowiadalem przy okazji przyciemniania szyb. Paly maja kompleks nizszosci. Podzielam zdanie kolegow ze ten 1000 z hakiem netto wpedza ich w kompleksy a ze maja jakas tam wladze to staraja sobie to odbic. Bezczelne gnoje!!!!
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI