W imieniu swoim i mojej Bejbe (bo reszta sie pewnie dolaczy) zycze ci duzo zdrowka, satysfakcji, radosci, milosci
Reniqowi hip hip.....huraaaa!!!!!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Reniqowi hip hip.....huraaaa!!!!!
Jezeli mnie informacje nie myla to 14go stycznia roku panskiego 2003 Reniq obchodzi urodziny.
W imieniu swoim i mojej Bejbe (bo reszta sie pewnie dolaczy) zycze ci duzo zdrowka, satysfakcji, radosci, milosci
braku awarii
imprez w qlowym gronie przyjaciol i TTAAAAAAKIEGO COMBOLOTA!!!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie no Flipper a tu teraz "kulka" dla mnie poszła...to miała być tajemnica a Ty od razu publicznie wszystko.
NAGANA z mojej strony.
A co do życzeń to już złożyłem ... mogę dodać tylko tyle ... mniej stresów i takiiiich kontraktów.
NAGANA z mojej strony.
A co do życzeń to już złożyłem ... mogę dodać tylko tyle ... mniej stresów i takiiiich kontraktów.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
OOOOOOOooooo.... obudzil sie
sierak mowil, ze spisz...
Fliperek... przeciez ja wiem jak sobie rece urabiasz... dlatego nie meczylem... swoja droga skoro sie proszisz to przypominam Ci temat mojej glowki c14se z germanii
co do reszty - ustale co i jak z puch'em i mecze Cie w takim razie!!! 
sierak: muchas gracias
Fliperek... przeciez ja wiem jak sobie rece urabiasz... dlatego nie meczylem... swoja droga skoro sie proszisz to przypominam Ci temat mojej glowki c14se z germanii
sierak: muchas gracias
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ja rowniez wszystkiego naj zycze ale najbardziej to c20xe 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym