Szkoła
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
PABLO
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Szkoła
Chciałem tylko powiedzieć, że się zmobilizowałem i poszedłem do szkoły. Znaczy się musze najpierw maturę zdac i własnie zacząłem dziobac. Żeby nie być gorszym i nie zazdrościć wiele wam i innym. Czasem będe potrzebował pomocy. MOge liczyć na was. ????

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
AdamXXL to witaj w klubie...ja musze się przygotować do sesji czyt. jakieś 5 egzaminów o kolosach już nie wspomne...do tego napisać jeszcze jakieś trzy programy w tym edytor texty w Javie, skończyć projekt z sieci i jeszcze duzo duzo ... więc nie jest wesoło. Ale damy rade ... PABLO trzymam kciuki.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
NO ja również piszę w tym roku maturkę
zaczołem już się uczyć i mam nadzieję że coś wyjdzie
, mówicie matura to pryszcz? Później zaliczenia i kolokwia to coś? U nas mówi się tak: Jak się skończy ten ogólniak to I i II rok na dobrych studiach to można zaliczyć przypominając sobie rzeczy z zeszytów. Po prostu wszystko leży w tym gdzie się podobno uprzednio uczyliśmy (tzn. jakie Lo bądz technikum)Pozdrawiam i powodzenia Pablo, jakby co to wal z pytaniami, służę uprzejmie.
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
UUUUU
A juz myslalem, ze jestem osamotniony w tych moich cierpieniach studenta. Przedemna tez jeszcze dwa kolosy a w lutym chyba 4 egzaminy. Zalamac sie mozna!!!!!! Wiec Panowie maturzysci glowa do góry bo matura jest ok ale studia juz nie.

A juz myslalem, ze jestem osamotniony w tych moich cierpieniach studenta. Przedemna tez jeszcze dwa kolosy a w lutym chyba 4 egzaminy. Zalamac sie mozna!!!!!! Wiec Panowie maturzysci glowa do góry bo matura jest ok ale studia juz nie.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Pozdrawiam wszystkich maturzystów i również służe pomocą,mój brat ma w tym roku mature więc jakieś pomoce posiada.
Ja też mam teraz ciężki okres,3 koła,3 zaliczenia,3 egzaminy,1 projekt i 6 sprawozdań,no to chyba tyle.Jeszcze za nic się nie wziąłem.Cholera co ja tu jeszcze robie.
Ide się uczyć,albo nie ide podłubać przy Białej Strzale
PoWodZeNiA MaTuRzyScI
POZDRAWIAM
Ja też mam teraz ciężki okres,3 koła,3 zaliczenia,3 egzaminy,1 projekt i 6 sprawozdań,no to chyba tyle.Jeszcze za nic się nie wziąłem.Cholera co ja tu jeszcze robie.
Ide się uczyć,albo nie ide podłubać przy Białej Strzale
PoWodZeNiA MaTuRzyScI
POZDRAWIAM