Białystok-pieprzone zadupie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Szwagier
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Białystok-pieprzone zadupie
Taaaak.Tu nic nie ma.Ja musze czekać tydzień żeby jakąkolwiek część do mojej Białej Strzały dostać.Ściągają z Niemiec.W tym zasranym mieście nie ma nawet 30 Cors A. Na szrocie nawet lusterka nie znajdziesz,a co powiedzieć drzwi czy silnik czy nawet głupi zapłon. Szlak mnie trafia.Czasami mam ochote albo sprzedać albo wyje... ten samochód na szrot.Ludzie pocieszcie mnie jakoś bo zabije moje autko(zepchne w przepaść,cholera w Białym nie ma gór)

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie no ... wyluzuj ... trochę cierpliwości. Myślisz, że w innych miastach jest od ręki. Też trzeba czasami czekać i to długooooooo. Trzeba być opanowanym bo nerwami to nic nie wskurasz. Wyluzuj Dzieciak
Bedzie dobrze ... dbaj o swoją Mała bo zadbanych Corsa A jest w Polsce co kot napłakał. Nie wiem jak u Ciebie ale ja chce pokazać ze ze starego autka można też cudo zrobić i taki mam zamiar. Nie poddawaj się. Nowsze autko też sie będzie psuło. Zobacz ... chłopaki tu mają nowsze furki a też narzekają ... trochę samozaparcia i będzie wszystko GIT.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Szwagier Szwagier wyluzuj zdeczka, ja też żyję w tym mieście i wiem jak tu jest. trudno coś zdobyć jak wszędzie, gdy się nie chce wydawać fury pieniędzy na części, bo przecież wszystko można dostać do wszystkiego tylko za jaką cenę. Spójrz na Biały z innej strony, świerze powietrze, nie za duze korki, menciarnia nie czepia się jak do tej pory za przyciemnione wszystkie szybki. teraz jest zima, znów uruchomili wyciąg narciarski w Ogrodniczkach, ja dziś byłem tam na nartach, było super, a to przecież zaledwie 6 km od białego. Jeżeli chodzi o części to trza czasu i duuuuużo cierpliwości. Jak będę mógł to postaram się pomóc, popytam o części. A byłeś z zaściankach, tam co kolesie handlują częściami nowymi tyle ze podróbkami, i są one na 1/3 ceny? Spróbuj tam, jak coś więcej chcesz wiedzieć to wal na gg
Pozdrawiam, Wesołego Alleluja

-
PABLO
- Swój
- Kontakt:
Wiesz szwgier nie mam fotek poskanowanych jak wyglądała moja wtedy STRYCHNINA jak kupiłem tak była cudnie przygotowana do sprzedania a potem po pierwszej zimie wszystko się sypnęło. I co nie poddałem się wyspawałem wymieniłem poszpachlowałem pomalowałemi i tak teraz wygląda jak złoto.
Ale tez byłem załamany.